S-a dat STARTUL cursei biletelor pentru EURO 2020!

Marius Ghilezan ACTUALITATE fotbal SPORT

Vrei să participi la un moment unic în viață? Un meci de EURO la București? Treaba nu e simplă.

De azi încep înscrierile. Nu toți vor avea însă biletele mult visate.

Pentru România, înscrierea a început azi, miercuri, 12 iunie 2019, la ora 15:00 și se va încheia la data de 12 iulie 2019. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a putea intra în posesia mult doritului loc la Euro, conform FRF.

 1. Nimeni nu are biletele asigurate din prima! Ca la orice turneu final, reprezentanții UEFA sunt convinși că cererea va depăși oferta, așa că toate tichetele vor fi repartizate în mod aleatoriu, prin tragere la sorți.
 2. 2Cei care vor să cumpere bilete la Euro 2020 trebuie să-și facă un cont pe site-ul UEFA, în condițiile în care toate biletele vor fi vândute online.
 3. Veți fi redirecționați către o pagină la care vă puteți conecta folosind un cont de Facebook sau Google.

După ce se va fi încheiat perioada de înscriere, o comisie specială a UEFA va analiza toate cererile. Mai apoi, spre mijlocul lunii august vor anunța norocoșii care au primit mult așteptatele bilete. În cazul în care te afli printre norocoși, atunci trebuie să știi că din momentul anunțului vei avea o perioadă destul de scurtă pentru a-ți plăti biletele

Bilete Euro 2020 |Pentru partidele de pe Arena Națională s-au stabilit următoarele prețuri:

 1. Categoria 3 (peluze) 30 euro
  Categoria 2 (colțurile stadionului) 75 euro
  Categoria 1 (tribunele I și II) 125 euro

 

În decembrie 2019, UEFA va pune în vânzare un număr mai mare de bilete, dar acelea sunt desinate doar suporterilor din țările calificate la turneul final.

”UEFA EURO 2020 va debuta pe 12 iunie 2020 și se va desfășura în 12 orașe europene, printre care și București. În perioada 12 iunie – 12 iulie 2019, se pot achiziționa bilete la toate cele 51 de meciuri ale turneului final de anul viitor. Ediția cu numărul 60 este una specială, de celebrare a EURO, și va avea o desfășurare fără precedent.

Un număr record de trei milioane de bilete vor fi disponibile fanilor, însemnând că mai mulți suporteri ca niciodată vor beneficia de șansa să de a trăi pe viu această experiență. „LIVE IT. FOR REAL” este sloganul menit să inspire și să încurajeze suporterii să vizioneze meciurile live de pe stadion”, se arată și într-un comunicat postat de către FRF pe site-ul oficial.

Moment istoric: Tragerea la sorţi pentru grupele EURO 2020 va avea loc la Bucureşti

Tragerea la sorţi pentru grupele Euro 2020 va avea loc în România, la Romexpo, în Bucureşti, la 30 noiembrie 2019. Decizia vine şi ca urmare a relaţiei foarte bune pe care preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, o are cu preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin. Iniţial s-a vehiculat că tragerea la sorţi va fi ţinută la Ateneul Român, însă în cele din urmă s-a optat pentru Romexpo.

Capitala României a primit de la UEFA privilegiul de a organiza tragerea la sorţi a grupelor turneului final care va fi găzduit de 12 ţări. Bucureştiul va organiza patru meciuri de la Euro 2020: trei în grupe şi unul din optimile de finală, toate pe Arena Naţională.

Tragere la sorţi Euro 2020 | Bucureștiul figurează în ghidul UEFA cu următoarele recomandări de baze de cantonament:

 1. Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia – cu drept de preemțiune pentru reprezentativa României. Staff-ul echipei noastre naționale a notificat UEFA că își va exercita acest drept.
  2. Academia FC Voluntari în tandem cu Hotel Caro
  3. Baza de pregătire a FCSB din Berceni

Locațiile prezentate sunt dedicate cantonamentelor echipelor (cu facilități de cazare, antrenament și recuperare) pentru când se vor stabili într-un oraș gazdă. Într-o etapă ulterioară vor fi prezentate și recomandări de stadioane de antrenament, pentru echipele care vin să joace un singur meci în orașul respectiv și sunt cantonate în alt oraș gazdă. Noile stadioane prevăzute în București intră în această a doua categorie.

Arena Națională este destinată pentru desfășurarea celor patru meciuri de la EURO 2020, pe 14, 18 și 22 iunie în Grupa C și pe 29 iunie pentru optimile de finală. Dacă se califică, naționala României va juca cel puțin două partide la București.

Tragere la sorţi Euro 2020 | Unde ar juca România meciurile de la turneul final

În situația în care România se va califica la Euro 2020 va disputa două meciuri din faza grupelor la București, pe Arena Națională. Tot în București, tricolorii vor avea și baza. Capitala este cuplată cu Amsterdam, astfel că, în cazul în care România și Olanda obțin biletele la Euro 2020, vor face parte din aceeași grupă, mai precis din Grupa C.

”Portocala Mecanică” va juca două meciuri la Amsterdam, iar pentru partida directă se va trage la sorți între cele două stadioane, Arena Națională și ”Johan Cruyff”.
În situația în care România nu ajunge la Euro 2020, o altă țară care nu are oraș organizator, precum Belgia, Franța sau Elveția, se va cupla cu Olanda.

 

 

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Acad. D. SARAFOLEANU avertizează: “Suntem pe primele locuri în Europa la SURDITATE JUVENILĂ.” Mp3-uri şi smartphone-urile devin periculoase
Telefoanele inteligente şi MP3-urile provoacă probleme de auz pentru circa 50% dintre tinerii cu vârste ...