O româncă din Suceava candidează din partea lui Trump în fieful neomarxiștilor americani

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL SOCIAL

O româncă din Suceava, care trăiește de aproape trei decenii în Statele Unite, dă dovadă de un curaj nebun. Candidează din partea Partidului Republican, partidul lui Trump, în fieful stângii democrate: California. Ea vizează un post în senatul statal în alegerile de anul viitor dar, din princina sistemului politic american, campania a început deja. 

Cristina Puraci vrea să protejeze California de socialismul promovat de liderii democrați care conduc statul. Românica știe foarte bine ce înseamnă socialismul, ea și familia ei fiind persecutați de regimul Ceaușescu. 

„Cristina a fost crescută în Republica Socialistă România, o țară sărăcită, unde familia ei trebuie să se confrunte cu prejudecăți profunde din cauza religiei lor creștine. Ca și copil, Cristina a fost afectată de dezastrul de la Cernobîl. Efectele poluării extreme ale aerului i-au creat probleme serioase de sănătate, pe care a trebuie să le înfrunte în tinerețe. A avut chiar și complicații severe cu sarcina. La vârsta de 18 ani, Cristina a imigrat în SUA în căutare de libertate, oportunitate și scăpare de politicile socialiste care au devastat Europa de Est. ” scrie în biografia pusă pe pagina de Internet dedicată candidaturii. 

Cristina s-a căsătorit în 1992 cu Adrian, un prieten din copilărie care se afla deja în Statele Unite, unde plecase în 1983 ca refugiat politic. Deși avea doar 18 ani când a ajuns în Tărâmul Făgăduinței, tânăra suceveancă s-a angajat full-time într-o fabrică, a studiat full-time la facultate ȘI, pe lângă toate astea, și-a crescut fiul.

A fost pasionată de predat și în 2006 și-a luat masteratul în Educație. În prezent, este președintele Inspectoratului Școlar (această funcție este aleasă în SUA) pe teritoriul căruia locuiește. Adică se ocupă de bunul mers la instituțiilor de învățământ. În 2017, românca a fost omagiată în senatul Californiei de către senatorul pe care vrea să-l înlocuiască.

Adrian Puraci, Cristina Puraci, senatoul Mike Morrel, nora și fiu soților Puraci

Dacă va fi aleasă pentru Senatul Californiei, Cristina Puraci va promova politici de bun simț care să scadă costul traiului zilnic, să întărească siguranța publică, să reducă numărul oamenilor fără adăpost, să atracă locuri de muncă bine plătite și să protejeze drepturile și libertățile din Constituție.

„Observ că America, în aceste vremuri, se îndreaptă spre socialism, iar eu am experiență cu socialismul. Foarte mulți oameni de afaceri pleacă din California, siguranța publică nu mai este cum era cândva din cauza că unele idei progresiste dau mai multe drepturi criminalilor decât restului populației.” a spus suceveanca într-un interviu pentru romaniavippress.com

Ea are șanse să obțină fotoliul pe care îl vizează, în districtul 23. Numărul celor înscriși ca democrați și republicani este aproape egal, în jur de 35%. De asemenea, circa un sfert dintre votanți nu au preferințe politice.

În plus, deși California este un bastion al progresismului, neomarxismului și ecologismului politic al Partidului Democrat, districtul 23, din jurul orașului San Bernardino, este un mic fief republican. Ultimele 4 alegeri pentru Senat au fost câștigate de conservatori. De asemenea, locuitorii de acolo au votat la prezidențiale pentru Mitt Romney în 2012 și pentru Donald Trump în 2016

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Uite cum arată Dacia DUSTER a viitorului! Vă place?
Un tânăr student la design a creat o Dacia Duster a viitorului pentru lucrarea sa ...