Dan Barna recunoaște: Sunt ignorant, trăiesc o iluzie și așa vreau să fiți și voi!

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Dan Barna a făcut o greșeală uriașă în discursul său de „victorie”, după ce a fost ales prezidențiabilul USR. Sau a lăsat porumbelul să scape. Întâi, să vedem ce a zis:

”Cred că ştiţi cu toţii secvenţa din Matrix când Neo trebuie să aleagă între pastila roşie şi cea albastră. Cea roşie îl aducea înapoi la viaţa de dinainte, în vreme ce pastila albastră îi deschidea ochii şi vedea lumea din jurul lui cum era cu adevărat. Cam aşa a fost şi la mine” – a spus mândru și sigur pe el Dan Barna. 

Doar că realitatea este FIX pe dos!

Pastila albastră, în Matrix, era cea care te întorcea în matrice. Adică era cea care te menținea într-o stare iluzorie de feerie, siguranță, liniște, o realitatea simulată, o iluzie creeată de calculator. Dacă Neo lua pastila albastră, se întorcea în matrice, unde viața lui era controlată în cele mai mici detalii. Corpurile oamenilor prinși în Matrix erau folosite de calculatoare pe postul de sursă de energie. Oamenii își trăiesc toată viața într-o bulă, conectați la aparate, toată viața lor fiind o iluzie.

Related image

Neo (Keanu Reeves) ieșind din bula lui din Matrix (The Matrix, 1999)

Pastila ROȘIE, cea pe care a luat-o, de fapt Neo, era cea care îți arată realitatea așa cum era ea, cu bune și cu rele.

Morpheus (Laurence Fishburne) i-a explicat lui Neo că Matrix este o lume iluzorie creată ca să prevină oamenii să descopere că sunt sclavii unor influențe externe. El i-a explicat ce înseamnă fiecare pastilă.

„Aceasta este ultima ta șansă. După asta, nu mai e cale de întoarcere. Dacă iei pastila ALBASTRĂ – povestea se termină, te trezești în patul tău și crezi orice vrei să crezi. Dacă iei pastila roșie – rămâi aici și îți arăt cât de adâncă e vizuina iepurelui. Ține minte: tot ce îți ofer este adevărul. Nimic mai mult.” 

Neo a luat pastila ROȘIE și a ieșit de matrice.

Alegerea este între adevărul dur și ignoranța fericită:

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PROPUNERE ȘOC: Macron să trimită în România un nou general Berthelot
Fostul ministru al justiției, ROBERT CAZANCIUC, îi solicit președintelui Franței, Emmanuel Macron, să trimită în ...