Bohnert: Nu m-am gândit NICIODATĂ să mă retrag! Atac la cariera lui Kovesi!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Jean-Francois Bohnert, candidatul Franței ca primul procurorul șef al UE, face chestiile ca la carte. Literalmente.

Într-o dimineață, recent, în biroul lui tapetat cu cărți și hârtii, din care se vede Catedrala din Reims, Bohnert a ridicat un volum gros al Codului francez de Procedură Penală.

„Tot timpul trebuie să te întorci la text” a declarat el într-un interviu pentru Politico, adăugând că va aplica aceeași regulă și când va creiona rolul noii Procuraturi Europene (EPPO)

EPPO va investiga, ancheta și aduce în fața justiției pe cei care prejudiciază interesele financiare ale Uniunii Europene. În alte cuvinte, a scris Politico, mare parte din muncă se va concentra pe cei care fac fraudă cu TVA și alte infracțiuni care costă UE miliarde de euro în fiecare an.

UE pierde miliarde de euro anual din cauza evazioniștilor

Jean-Francois Bohnert a spus că adversara lui s-a concentrat, în timpul carierei, excesiv de mult pe combaterea corupției, care va fi doar o mică parte din misiunea ei în fruntea Procuraturii Europene. Acest fapt nu o favorizează pe Kovesi, crede francezul de 58 de ani.

„E ca atunci când folosești un binoclu. Dacă schimbi perspectiva, nu mai e la fel. În timpul audierilor din Parlament, poate nu a fost atât de bine să se concentreze atât de mult pe corupție „.

Bohnert: Prea multă anticorupție îi strică lui Kovesi

Bohnert a spus că a avut parte de un tratament diferit din partea presei, care s-a concentrat mai mult pe Kovesi, dar a afirmat că nu caută să fie în prim plan.

De asemenea, procurorul francez le-a spus celor de la Politico.eu că nu s-a gândit niciodată să renunțe la cursă.

De asemenea, s-a declarat întristat de toate mesajele și apeluri publice prin care se cere retragerea sa.

Jean-Francois Bohnert a spus chiar că al trei candidat, germanul Andreas Ritter, s-a oferit să-l sprijine. În plus, misiunea diplomatică a Franței de la UE a spus duminică seară, pentru Politico.eu, că nimic nu s-a schimbat în ceea ce-l privește pe francez.

„Mulți oameni mă susțin deoarece am experiență în crearea unor noi instituții. Nu pot să mă retrag, deoarece mulți oameni nu ar înțelege.” a scris Jean Francois Bohnert.

Procurorul francez, în interviul dat, a enumerat experiența s-a în managerierea procurorilor din Franța și în crearea sistemului european de cooperare juridică EuroJust.

Jean-Francois Bohnert a spus că funcția de procuror șef european va fi ca cea pe care o are acum, dar la o scară mai mare. Adică supravegherea și ghidarea muncii procurorilor.

„Procurorul UE trebuie să conducă și să dea o direcție” a concluzionat francezul.

Experimentatul procuror a spus că s-ar putea să fie supus la presiuni din partea politicienilor să ancheteze anumite cazuri sub egida EPPO. Dar a spus jurnaliștilor de la Politico că nu va face nimic împotriva literii legii.

Loading...

One Comment

  1. EXCELENT! Justiția nu este mascaradă sorosisto-băsisto-macovisto-kovesistă!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ducesa de Cambridge, patroana regală a Wimbledon-ului, MESAJ emoționant pentru Simona Halep
Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, care a fost prezentă în loja regală,  sâmbătă, la finala ...