Pentru a candida la prezidenţiale, GABRIELEI FIREA pune condiţii

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

În CEX-ul de marţi la PSD se va lua decizia privind candidatul care va fi validat în Congresul din 3 august pentru alegerile prezidenţiale. Din sursele interne în compeţie ar mai fi rămas Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea, restul având sub 10% în măsurătorile proprii.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, impune însă o condiție pentru a candida la prezidențiale. Firea a explica că va intra în cursă doar dacă va fi candidat unic al PSDALDE și Pro România.

”Va trebui să mă consult (…) Mă voi întâlni cu colegii mei, este normal să ne întâlnim, să discutăm. Îmi pasă, sunt multe lucruri de făcut și în țară, ar fi anormal să nu mă intereseze ce se întâmplă în țară.

Citeşte şi: Ai folosit aplicația de îmbătrânit? Ți-ai dat datele personale, PE VECI, unei firme din RUSIA

Aș candida la prezidențiale în condițiile în care aș fi considerată de către colegii mei din PSD, de către colegii de la ALDE și de către fostul nostru coleg Victor Ponta de la Pro România, cea mai bună soluție pentru centru-stânga. Atunci aș putea să fiu și eu măsurată, analizată. Eu nu am vrut să se spună că îmi e teamă, că sunt încremenită în proiect, că doresc să îmi conserv procentele de la Capitală.

În ultimele zile se tot spune că, în mod tradițional, PSD se înscrie în cursă cu președintele partidului, dar tot tradițional în ultimii 15 ani am pierdut. Poate ar trebui să facem o schimbare, din moment ce tradiția ne este nefavorabilă”, a declarat Gabriela Firea, la ”Marius Tucă Show”.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Activiştii din magistratură vor să blocheze activitatea INSPECŢIEI JUDICIARE
Pentru a nu fi în rând cu lumea justiţiei şi a fi mai aproape de ...