Expert: Gheorghe Dincă este cu siguranță CRIMINAL în serie | Curtea casei, un infern haotic!

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Sorin Ovidiu Bălan, jurnalist de investigații cu informații vaste în mediul polițienesc, a declarat pentru Antena 3 că Gheorghe Dincă este cu siguranță criminal în serie. Sorin Ovidiu Bălan a declarat că în curtea bărbatului din Caracal pot fi și alte cadavre, ascunse de vegetația neîngrijită de acolo.

Gropi adânci sub care se poate intra pentru a repara o maşină suspendată, o bârnă în locul unde pare să fie un garaj, copaci, animale, camioane de haine vechi – aşa arată curtea lui Gheorghe Dincă, descrisă de procurorul şef adjunct DIICOT. „Colegii mei cercetează haos”, a spus Georgiana Hosu.

Procurorul şef adjunct al DIICOT a descris, la Caracal, cum arată curtea suspectului Gheorghe Dincă, spunând că fiecare lucru trebuie analizat, dar ancheta este dificilă. „În acest moment colegii mei cercetează haos”, a spus Georgiana Hosu.

„Nu pot să vă descriu. Sunt copaci, sunt animale, sunt lucruri aruncate unele peste altele, sunt camioane de haine vechi, care trebuie luate la mână şi analizate, sunt gropi, nu ştiu de ce săpate. A fost atelier auto aici. Sunt lucruri îngrămădite, obiecte care nu ar avea ce să caute acolo. Vă dau un exemplu: o bârnă de lemn suspendată pur şi simplu. Sunt lucruri care trebuie analizate, cercetarea la faţa locului trebuie făcută în condiţii legale”, a spus Hosu.

Întrebat cât de adânci sunt gropile săpate în curte, procurorul a răspuns: „Sunt unele în care se putea intra ca să repari, de exemplu, o maşină suspendată. Deci sunt destul de adânci”.

Procurorul atrage atenţia că zona poate fi contaminată.

„E o groapă plină cu haine vechi, nu se pot face procente (câte haine de damă, câte de bărbat – n.r.). Sunt cercetate pe rând gropile, dar e un efort maxim, se prelucrează probe. Zona poate fi contaminată, ca atare trebuie să fim foarte atenţi”, a spus Hosu pentru Mediafax.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Șeful STS a demisionat, dar nu își reproșează nimic
Șeful STS, general Ionel Vasilca, a demisionat ca urmare a scandalului de la Caracal, în ...