Extrema stângă germană reaprinde lupta de clasă! Dușman: Clasa I de la trenuri!

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

Lupta de clasă este principalul țel al stângii radicale. Dar un stângist german a atins un nivel la care Marx, Engels și Lenin nici nu au visat.

Bernd Riexinger, co-președinte al partidului Die Linke, adică vechiul partid comunist est-german reformat (dar nu mult) a declarat război clasei! Mai precis, clasei I de la trenurile din Germania. El a spus că existenţa a două clase de transport nu este necesară în călătoriile cu trenurile regionale, în cazul cărora ar trebui vizate accesibilitatea călătoriei şi eficienţa energetică, a scris Mediafax.

El a dat exemplul autobuzelor și autocarelor, unde nu există clase.

„Oamenii stau pe coridoare, în timp ce la prima clasă există o mulţime de locuri libere. Ne permitem luxul de a circula cu vagoane de primă clasă aproape goale în trenuri expres supraaglomerate. Toate vagoanele ar trebui să fie deschise tuturor, astfel încât, dintr-o singură lovitură, să avem o capacitate mai mare – fără să fim nevoiţi să plătim suplimentar pentru asta”, a mai declarat Bernd Riexinger, potrivit Mediafax.

Liderul Die Linke, bancher și sindicalist din Baden-Wurttemberg, unul dintre cele mai bogate landuri germane, a afirmat că propunerea lui este foarte serioasă și a cerut Deutsche Bahn să o ia în seamă. Doar că politicianul a fost ironizat de public, de experți și chiar de căile ferate.

Potrivit Deutsche Bahn, desființarea clasei I la trenurile regionale ar crește capacitatea trenurilor doart foarte puțin. În schimb, pe rutele turistice și pe traseele lungi, numeroși pasageri sunt dispuși să dea bani în plus pentru a beneficia de comfort suplimentar. Iar oficialul guvernamental responsabil cu sistemul feroviar german a spus direct că sugestia liderului foștilor comuniști est-germani este doar un exemplu de „egalitarism socialist”.

Doar 6.5% din locurile trenurilor regionale operate de Deutsche Bahn sunt de clasa I, a spus compania, citată de merkur.de

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
MASACRU la spitalul de psihiatrie! Un pacient și-a ucis colegii de salon cu stativul de perfuzii!
Masacru în această noapte la spitalul de psihiatrie Săpoca de lângă Buzău. Un pacient a omorât ...