„China conduce BOOM-ul dispozitivelor 5G. Huawei este probabil câștigător”

Marius Ghilezan ACTUALITATE ECONOMIC

Donald Trump i-a recomandat lui Klaus Iohannis ca o companie chineză să nu fie printre câștigătorii 5 G a licitației pe care o va oganiza ANCOM. Fără a nominaliza, analiștii spun că e vorba de Huawei.

”Vânzările globale de telefoane inteligente 5G vor ajunge la cifra de 160 de milioane în 2020, dacă tehnologia va lua avânt în China, așa cum e de așteptat,” potrivit Strategy Analytics, citat de mobileworldlife.com.

Textul are titlul: „China conduce boom-ul dispozitivelor 5G. Huawei este probabil câștigător”.

Citește și: EDICT IOHANNIS-TRUMP / Chinezii aduși de Victor Ponta la Cernavodă trebuie să plece

China, în pole positon 5 G

Comentând datele, Ville Petteri-Ukonaho, directorul asociat al Strategy Analytics, a declarat că China „deține cheia volumelor 5G în 2020”, iar compania care poate dobândi cea mai mare cotă de piață a dispozitivelor mobile pentru rețeaua 5G „va fi cea care va învăța cel mai rapid mecanismul 5G.” Aici referirea se face la Huawei.

Un alt oficial a susținut că, în prezent, vânzătorul sud-coreean Samsung, o companie importantă de dispozitive 5G, are în prezent în China doar cota de piață de 1%.

Huawei ar putea rupe piața vest-europeană

Întrucât China este așteptată să fie cea mai mare piață de smartphone-uri 5G, vânzările de telefoane putând atinge 80 de milioane în 2020, calea este clară pentru Huawei, principalul beneficiar, spune oficialul Strategy Analitics.

„Huawei a accelerat recent dezvoltarea dispozitivelor pe piața internă pentru a contracara incertitudinea internațională”, a spus el. „Până în trimestrul II al anului 2019, și-a extins cota de piață a smartphone-urilor la aproape 40%, depășind cu mult toți ceilalți concurenți.

Acesta a mai adăugat că Huawei a putea lua fața Samsung în vestul Europei și pe alte piețe globale.

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PROCURISTAN RELOADED? Ana Birchall dorește să refacă puterea procurorilor
Cum se face că din orice criză, instituțiile de forță câștigă și mai multă forță ...