Unde se duc voturile lui MIRCEA DIACONU?

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Un om, actorul Mircea Diaconu, a obţinut peste 800.000 de voturi la primul tur de la prezidenţiale. Multă lume se întreabă în ce direcţie pleacă acestea, spre Iohannis sau spre Dăncilă?

Întrebat ce face cu voturile, Mircea Diaconu a răspuns: “nu pot fi ‘tranzactionate’ si ca e posibil ca nici Viorica Dancila si nici Klaus Iohannis sa nu le atraga in finala prezidentiala din 24 noiembrie.”

“Voturile nu sunt de vânzare

“Voturile care au fost pentru mine eu zic ca sunt alt gen de voturi, pledoaria mea a fost altfel, am încercat să conving că această funcţie e de altă natură, nepolitică, nepartizană. Ele nu pot fi tranzacţionate acum pe această piaţă eminamente politică, ei se acuză reciproc ca partide, grupuri, persoane. Celor care vor sa tranzactioneze voturile primite de mine, eu le propun să stea liniştiţi, că ele nu sunt de vânzare. (Cei care m-au votat) Au votat că aşa au vrut ei, pur si simplu, nu le-am cerut eu. Nu le deţin eu. Voturile pentru mine nu intră în piaţă asta, zic eu”, a declarat Mircea Diaconu la Antena 3.

Citeşte şi: Mihai FIFOR râde de Marcel Velea. Secretul care nu mai e secret

Critic la adresa lui IOHANNIS

După moţiunea de cenzură, Mircea Diaconu a afirmat la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că aceasta trebuia tratată rece, aproape tehnic, de către preşedintele Klaus Iohannis, iar faptul că şeful statului s-a implicat în acest demers reprezintă un abuz, fiind peste atribuţiile sale.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
FORD speră ca noul MUSTANG să călărească TESLA. Când poţi să călăreşti „felina Olteniei”?
Ford folosește numele Mustang, în speranța că noul SUV electric va călări Tesla. Compania americană ...