ADRIAN NĂSTASE, alertă / “Iohannis a declarat RĂZBOI PSD””Atacului mârşav îi trebuie ripostă”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Fostul preşedinte al PSD, Adrian Năstase, scoate o alertă de maximă importanţă pentru liderii partidului.

A fost prezent la Cotroceni cu ocazia sărbătorii de 1 decembrie 2019. Ce l-a îngrijorat pe fostul preşedinte al PSD e afirmaţia făcută de Klaus Iohannis la o întâlnire cu parlamentarii liberali (in ce calitate? preşedinte al TUTUROR românilor?- se întreabă Năstase), Iohannis a declarat că se va implica pentru a realiza, intr-un an de zile, „o Românie fără PSD”.

Fostul prim ministru l-a amendat pe Iohannis şi pentru afirmaţia (bădărănească n.a.), potrivit căreia “PSD a încasat-o.”

Citeşte şi: SEVERIN, previziuni sumbre: “În doi ani, oamenii vor fi în stradă. Grupurile de patrioţi din instituţiile de forţă mai pot reacţiona”

Preşedintele, conform relatării fostului preşedinte al acestui partid acuzat, “PSD are un număr imens de parlamentari, are un număr imens de primari, de președinți de CJ și ca atare ne bucurăm de această victorie, dar autosuficiența după această victorie ar fi cea mai mare greșeală pentru PNL („ne bucurăm de victorie” – această formulare putea fi folosită de presedintele PNL. Iohannis arată, in continuare, că nu poate fi presedintele tuturor romanilor, maghiarilor, sasilor, secuilor etc. n.b.). Avem în continuare alegeri și aștept de la PNL și de la noul guvern Ludovic Orban, care face o treabă foarte bună, la o implicare totală în așa fel încât la sfârșitul anului 2020 să putem să oferim românilor ceea ce își doresc: o Românie fără PSD”.

Acest îndemn al lui Iohannis – scrie Adrian Năstase – este o declaraţie de război împotriva Partidului Social Democrat, a Constiuţiei României şi a regimului democratic din ţara noastră. El este incalificabil şi el trebuie tratat cu toată seriozitatea de către conducerea PSD, de către parlamentarii,  primarii, consilierii, preşedintii de consilii desemnaţi democratic de către alegătorii români.

“Mi se pare inadmisibilă această conduită şi cred că ea va trebui sancţionată atât în ţară cât şi la instituţiile europene.

La PSD, ar trebui lăsate deoparte orgoliile şi ar trebui strânse rândurile pentru a găsi cele mai bune formule de a răspunde acestui atac „mârşav” la adresa fundamentului statului de drept din România,” conchide fostul preşedinte al PSD.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
O lună de GUVERNARE PNL / BNR pierde 1 miliard de Euro
La 30 noiembrie 2019, rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul ...