“Ianis HAGI s-a compromis,” zice ANTRENORUL de la GENK

Marius Ghilezan ACTUALITATE fotbal Principal SPORT

Ianis HAGI părea speranţa noii generaţii de fotbalişti. Deşi avea oferte mai bune, tatăl său a decis în vară să-l transfere la Koninklijk Racing Club Genk, echipă de mijlocul clasamentului belgian, contra sumei de 4 milioane de euro. FELICE MAZZU, antrenorul care l-a convins pe Ianis să vină la Genk a explicat unei publicaţii belgiene de ce nu joacă decarul tricolor: „Uitaţi-vă la Hagi, un fotbalist foarte bun, dar într-o linie de mijloc formată din trei fotbalişti nu e potrivit. Am vorbit cu el ore în şir despre acest aspect.

El poate juca doar în spatele atacantului, dar restul echipei trebuie să joace în funcţie de el. În acest mod s-a compromis la Genk”, a spus Mazzu, într-un interviu acordat publicației Het Laatste Nieuws.

Iannis HAGI are 21 de ani. El a fost adus la echipă peste capul lui Felice. Conducerea clubului îl voia.

Citeşte şi: Cum a ajuns cel mai mare VLOGGER culinar să promoveze ROMÂNIA gastronomică?

Ianis a adunat 12 apariții pentru Genk în campionatul intern, după 18 etape. Mijlocașul a fost folosit atât în spatele atacantului, în 4-2-3-1, cât și în sistemul 4-3-3, pe post de inter, explică un reporter sportiv.

Ianis Hagi vrea să plece de la Genk

Ianis Hagi pare din ce în ce mai nemulțumit la Genk, iar presa din Belgia anunță că ar putea pleca în perioada de mercato din ianuarie. Hagi Jr nu a reuşit până acum să se impună la Genk. Fiul lui Gheorghe Hagi a marcat 3 goluri în cele 12 meciuri în care a evoluat.

Decarul echipei naționale a fost transferat de Genk în vara acestui an, de la Viitorul Constanța, în schimbul sumei de 4 milioane de euro.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
De ce CORUPŢIA nu ucide marile corporaţii?
Companiile mari, acuzate de corupţie plătesc, nu fac puşcărie. Şi nu merg la moarte, ca ...