Români, stați în carantină! – cere dr. C.C. Grigorescu – vicepreședinte partidului RE:START ROMÂNIA

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Medicul Cătălin Grigorescu, vicepreşedinte RE:START ROMÂNIA, partid nou înfiinţat din foşti membri PNL şi ALDE, cere partidelor parlamentare să voteze urgent un ”un guvern stabil și responsabil!” El afirmă, nici mai mult nici mai puţin, că în situaţia epidemiei de coronavirus care produce boala COVID-19 “trebuie închise granițele urgent!”

Iată textul mesajului:

 

“Români, stați în carantină!

Nu știu cât de conștientă este clasa politică de situația extremă în care va intra România. Și spun asta cu toată răspunderea, în calitate de medic!

În numele Partidului RE:START ROMÂNIA fac un apel către întreaga clasă politică din România, către membrii Parlamentului, către membrii Guvernului și către Președintele României, să iasă din jocurile politicianiste ale momentului, să renunțe la orgolii și să-și asume total și responsabil gestionarea actualei situații de criză prin măsuri ferme, care să ducă la limitarea contaminării populației și la evitarea blocării sistemului sanitar.

Chiar dacă majoritatea domniilor voastre vă considerați protejați de efectele letale ale epidemiei, sper că nu vă doriți să fiți responsabili morali de moartea părinților și bunicilor noștri.

Dacă o să fim ultima țară din Europa care închide granițele, înseamnă că ați transformat intenționat România într-un sanatoriu și, cunoscând ca medic deficiențele din sistemul sanitar, vă asigur că vor urma consecințe letale.
Domnilor politicieni, trebuie să avem urgent un guvern stabil și responsabil, cu toate parghiile guvernamentale legale active. Asta stă în puterea dumneavostră, a celor care votați! Faceți-o cât mai curând!

Citeşte şi: Traian Băsescu: “PSD câştigă alegerile locale”

❗️Trebuie să închidem urgent granițele!

Dragi români din diaspora, știm modul în care sunteți priviți în țările în care și pentru care munciți și constientizăm faptul că, în cazul în care boala se va manifesta acolo, veți fi poate ultimii primiți în spitale și ultimii care veți beneficia de tratament de specialitate. Însă, refugierea acasă pune acum în pericol viața părinților și copiilor voștri. Trebuie să înțelegeți că obligația de a sta în carantină la punctele de graniță este o măsură pentru protecția celor de acasă și a dumneavoastră, pentru că doar așa puteți să beneficiați de tratament imediat.

Citeşte şi: Întreaga Italia este închisă acum”, titrează Corriere della Sera

❗️Dragi părinți!

Pregătirea mea medicală sper că este o garanție pentru ceea ce vă voi spune. Degeaba au fost închise școlile dacă în această perioadă copiii vor circula cu mijloacele de transport în comun și își vor pierde timpul prin mall-uri. Riscul de a-și contamina bunicii îl transferați astfel pe umerii lor. Vor fi la fel de expusi ca și cum ar merge la școală.

Nici dogmatismul, nici glumele, nici panica sau înconștiența nu ne pot ajuta în astfel de momente, ci solidaritatea prin respectarea strictă a dispozițiilor legale și a spiritului civic,” mai spune medicul român Cătălin Grigorescu.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
CCR a decis. Ce se întâmplă cu anticipatele?
CCR ar fi decis că ordonanța este neconstituțională, potrivit unor surse Antena 3. Pe 21 ...