Marian Oprişan dezvăluie abuzurile din sănătate ale liberalilor vrânceni

Alina Maria Bogdan POLITIC SOCIAL

După ce un senator liberal a făcut public diagnosticul de COVID-19 al lui Costel Mândrilă, directorul Spitalului Județean ”Sfântul Pantelimon” Focșani, faptă prevăzută şi sancţionată de Codul Penal, Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a anunţat că-i va face plângere penală. De asemenea şi reprezentantului Biroului de Presă care a transmis insulte şi calomnii.

”Bărbații” politici din PNL Vrancea se ascund în spatele Biroului de Presă și din această postură au săvârșit astăzi mai multe infracțiuni și ticăloșenii.

Călcând în picioare legislația privind secretul medical, un senator PNL a comis o infracțiune când a dat publicității faptul că directorul Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Pantelimon” din Focșani a fost diagnosticat pozitiv COVID-19. O infracțiune pentru care sper că va răspunde penal, așa cum ar fi normal într-un stat de drept, spune Marian Oprişan, într-un comunicat de presă.

Citeşte şi: În 1989, România a înregistrat cel mai înalt nivel de IQ. Concluziile celui mai mare studiu cu privire la inteligența românilor

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Ludovic Orban s-a făcut de râs în cazul Sorinei Pintea. Lupta Orbanului cu bolnavul
În plină pandemie de SARS 2 Cov2, premierul Ludovic Orban e preocupat de de revenirea ...