“Electoratul PSD şi PRO ROMÂNIA are probleme cu dinţii” – susţine sociologul BRUNO ŞTEFAN

Alina Maria Bogdan Uncategorized ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Sociologul Bruno Ştefan a făcut un studiu privind problemele de sănătate ale electoratului, în funcţie de partidele pe care alegătorii le susţin.

„Mare parte din oameni au câte ceva la care scârțâie. Avem aproape jumătate din oameni care au probleme cu dinții, avem o parte însemnată, vreo 40% probleme cu ochii și nu sunt neapărat aceeași cu cei are au probleme cu dinții. Avem o parte însemnată dintre oameni care au probleme cu oasele, cu mușchii și articulațiile, avem cu inima pe locul trei. Când corelăm bolile pe care le au cu intenția de vot, obținem niște profile care ar putea să-i facă pe unii să se simtă jigniți, dar ele țin cont de vârstă”, a declarat Bruno Ștefan, în exclusivitate pentru DC NEWS.

De ce boli COMUNE suferă alegătorii diverselor partide

În contextul în care în campania anti-PSD, votanții aveau probleme cu dinții, sociologul spune că „acum, sondajul confirmă că lucrurile stau așa”.

Citeşte şi: Mesajul lui Liviu Dragnea, adresat românilor

„Electoratul PSD şi al Pro România suferă mai mult cu dinții decât electoratul USR de pildă. De pildă, cei mai sănătoși la ficat sunt liberalii, au ficatul tare. Cel mai bine stă USR-ul la organul sexual, iar cei mai bolnavi cu organul sexual sunt cei de la Pro România, ei au cele mai mari probleme. Oamenii cei mai bolnavi cu pielea, tot la Pro România sunt. În schimb, cei cu cele mai mari probleme la sistemul nervos le au cei de la USR, sunt cei mai nervoși dintre toți, iar cei de la PMP sunt cei mai sănătoși din punct de vedere al  psihicului. Cei mai bolnavi cu capul sunt cei de la ALDE și USR, a comentat sociologul.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Fiul unui celebru politician divorţează
Nunţile fiilor de politicieni sunt extrem de mediatizate, însă divorţurile, mai puţin. După o căsătorie ...