Fiul unui celebru politician divorţează

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Nunţile fiilor de politicieni sunt extrem de mediatizate, însă divorţurile, mai puţin.

După o căsătorie de 6 ani, Andrei Hrebenciuc și Irina Noapteș, fiica „Nababului de la CFR”, au divorțat în mare taină, informează Cancan.

În urmă cu aproximativ 6 ani, cei doi au avut o nuntă ca-n povești cu peste 400 de invitați, la Palatul Snagov. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste s-a sfârșit brusc, în urmă cu puțin timp.

Cancan informează că Andrei Hrebenciuc și soția lui, Irina Noapteș, fiica fostului director de la CFR, au divorțat la notar, în termeni amiabili. Cei doi și-au dorit ca divorțul aibă loc departe de ochii curioșilor, „la secret”.

Citeşte şi: Pentru a nu fi smuls de lângă nevastă, TĂRICEANU s-ar risca şi la o Moţiune de cenzură

În 2014, fiul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc și Irina Noapteș s-au căsătorit, cei doi având parte de o nuntă de-a dreptul spectaculoasă la Palatului Snagov.

Înainte de a se îndrăgosti de Irina, Hrebenciuc Jr. a trăit o poveste de dragoste cu Elena Băsescu. Cu toate că părinții lor erau la cuțite. Cei doi au avut o frumoasă poveste, care s-a terminat în anul 2008.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PENTRU PRIMA OARĂ ÎN ISTORIE /Preţul barilului de petrol a ajuns la -40,32 de dolari. Producătorii dau bani ca să li se ia produsele
Pentru prima oară în istorie, prețul barilului de petrol a scăzut sub zero, -40,32 de ...