DEZVĂLUIRI / Conceptul campaniei de împădurire a lui Iohannis, copie la indigo cu a unei penale

Andrei Marcu investigatii ACTUALITATE handbal INVESTIGAȚII

Românii îşi mai amintesc despre evenimentul “O pădure cât o ţară,” organizat de Ministerul Mediului condus de liberalul Costel Alexe din Iaşi. Preşedintele Klaus Iohannis a venit îmbrăcat într-o geacă verde să planteze copaci. Organizatorii au făcut evenimentul pentru a-l prezenta pe preşedinte drept salvatorul pădurilor   României.

Puţini ştiu că în spatele acţiunii, s-a întâmplat un miracol

Pe 5 martie, cu o zi înainte de evenimentul prezidenţial, o firmă câștigă două contracte pe SICAP, totalizând 135.000 de lei, pentru următoarele bunuri și servicii: realizare concept de eveniment și grafică materiale eveniment, realizare materiale personalizate (litere volumetrice „ROMANIA”, șepci, steaguri, autocolante A4), realizare scenă, servicii de sonorizare, difuzarea live-ului în rețelele de socializare, asigurare logistică și transport, realizarea a 100 de pin-uri (insigne) și a unor mesh-uri. Peste fix 24 de ore, toate acestea erau realizate de către firma Future Innovation. SRL-ul aparține Monicăi Neagoe, asociată în altă firmă cu angajata Ministerului Mediului, Anamaria Florescu. Aceasta e șefa de cabinet a unui secretar de stat din luna ianuarie, venită prin transfer chiar de la Future Innovation. Ministrul Mediului, Costel Alexe, a organizat evenimentul de împădurire din 6 martie câutând o firmă cu numai 24 de ore înainte, scrie Reporter Is.

Miracolul este că în 24 de ore şi câteva secunde firma ieşeană a reuşit imposibilul. Totul este legat de numele Aneimaria Florescu, care în 2014 a lucrat cu Iohannis în staff-ul de campanie, susţine presa ieşeană. Vezi foto.

Citeşte şi: Autonomia Ţinutului Secuiesc” a trecut de Camera Deputaţilor fără vot. “Un afront la adresa suveranității statului român”, zice Viorica Dăncilă

Achiziţia nu ar fi putut fi realizată de firma la care a lucrat Anamaria Florescu, dacă ea nu ar fi element cheie în minister.

Pe o faptă similară Monica Iacob Ritzi şi-a pierdut funcţia de ministru al tineretului şi a făcut puşcărie timp de 5 ani pentru că a organizat într-un mod similar evenimentul Zilele tineretului în 2009.

Eugen Teodorovici îşi face colegii deputaţi “TRĂDĂTORI de țară și de neam”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ioan Aurel Pop: România trebuie să fie în câştig de pe urma profiturilor uriaşe ale multinaţionalelor
Austria a decis să impoziteze suplimentar companiile multinaţionale. În contextul în care Institutul de Calitate ...