Gabriela Firea propune redeschiderea parcurilor şi cimitirelor în Bucureşti. Cum se va circula cu autobuzele şi tramvaiele?

Alina Maria Bogdan Diverse ACTUALITATE

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat ieri că va solicita Comitetului Municipal pentru situaţii speciale de urgenţă: atât redeschiderea parcurilor din Capitală.

Totodată, Gabriela Firea a explicat cum vor călători bucureştenii pe mijloacele de transport în comun.

Citeşte şi: CORONAVIRUS / Ce s-a descoperit la autopsii? ”Au existat victime ale unor diagnostice inițiale incorecte”

După primele măsuri de relaxare vor reapărea aglomerările la mijloacele de transport în comun. Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat noile condiţii de circulaţie.

„Este normal să nu se accepte aglomerarea și este imperios necear să se urmărească zonele și rutele care tind să se aglomereze pentru a se suplimenta în acea zonă. Firesc ar fi să fie călătorii pe scaune și un rând în picioare, dar nu mai mult, și la distanță. Există controlorii care înainte de pandemie doar verificau dacă a fost taxat biletul, acum pot să facă acst lucru și cu sprijinul colegilor de la Poliția locală, fără să agreseze pe nimeni, fără să fie abuzuri, fără să fie o tonalitate care să deranjeze sau care să creeze o stare de disconfort pentru călători. Pur și simplu o informare că într-un tramvai, troleibuz sau autobuz trebuie să intre strict numărul de persoane astfel încât distanța socială să fie păstrată. Eu nu cred că cineva va fi supărat dacă i se va spune să aștepte următorul autobuz sau tramvai, pentru că este bine pentru propria persoană să nu stea foarte aproape de un alt călător”, a subliniat primarul capitalei în cadrul emisiunii de la Digi.tv.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ce vom putea face după 15 mai?
Începând cu data de 15 mai, starea de urgenţă se va transforma în starea de ...