MITICĂ DRAGOMIR: DNA-ul e mai dur decât Securitatea lui Ceauşescu

Andrei Marcu Diverse INEDIT

Într-un interviu acordat gsp.ro, Mitică Dragomir susţine că nu a colaborat cu Securitatea şi că e este o victimă. Spune că a stat câteva zile în arest. Pe vremea când era la Vâlcea, susţine el,  l-a făcut prost informat pe prim secretarul Muşat.

“M-a dat afară şi m-a arestat. M-a acuzat că am jucat jocuri de noroc, dar ca să fiu băgat la bahaus trebuia să fiu prins jucând. Nu s-a întâmplat aşa ceva, dar tot m-au luat. De pe stradă, îmi duceam băiatul cel mare, Dumnezeu să-l odihnească!, la grădiniţă. M-au băgat la articolul 153, jocuri de noroc şi nu mai ştiu ce… N-aveau nici un drept. Prim-secretarul a venit în arest şi îmi zice „Îţi iei 20 de ani de puşcărie dacă nu ni-l dai în primire pe tovarăşul Creţu”. Ăsta era secretarul pe probleme organizatorice. Zic „Cu ce să-l dau în primire? Spuneţi-mi cu ce să-l dau, că îl dau!”. Că să-i spun câţi bani i-am dat, câte amante are. I-am zis „Bani nu i-am dat, că n-am, el mi-a dat mie, iar de amante poate fi vorba la mine, că sunt tânăr, nu la el, care e om bătrân, trecut de 60 de ani. Nici jocuri de noroc n-am jucat, o singură dată s-a jucat biliard, dar nici ăla pe bani, cum credeţi voi, pokerul, barbutul sunt jocurile pe bani, dar d-alea n-am jucat”, este mărturia lui Mitică Dragomir.

Citeşte şi: Cum a ajuns un patron de pompe funebre director de spital?

Fiind întrebat de către reporter dacă a fost crezut, Dragomir a răspuns: S-a enervat, a început să ţipe la mine „Eşti un golan, îţi baţi joc de mine. Să-l ţineţi închis aici! Să nu-i daţi nici să mănânce!”. Vedeţi ce abuzuri? Şi eu eram un copil atunci, aveam 20 şi ceva de ani. Te luau de pe stradă, te băteau, te ţineau închis. Toţi ştiau de frica Securităţii aşa cum azi ştiu de frica DNA-ului. Poate DNA-ul e chiar un pic mai dur decât Securitatea lui Ceauşescu »

În acelaşi interviu susţine că revoluţia din 1989 l-a prins cu Mircea Sandu într-un apartament conspirativ al Securităţii, dar susţine că nu a colaborat.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
“România sărbătoreşte ziua în care Ungaria a pierdut 72% din teritorii”, titrează Voice of Europe
România declară aniversarea Tratatului de la Trianon, prin care Ungaria pierde 72% din teritoriul său, ...