Noul star politic USR, soţie de PSD-ist, cu legături în serviciile secrete

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Mult promovata linie nouă a politicienilor USR de către Dan Barna nu e decât o listă lungă de copii, soţii sau nepoţi ai celor vechi, cu adânci legături în serviciile secrete. Alina Pop este lector universitar și unul dintre liderii USR Sector 4, fiind membră în conducerea filialei USR Sector 4. În ultima vreme, ea a organizat dezbateri cu Cristian Ghinea si Claudiu Năsui. Conform surselor Bugetul.ro, în curând am putea-o vedea în funcția de președinte al filialei USR Sector 4 și poate chiar în Parlamentul României. Nimic anormal până aici, doar un om nou pe scena politică românească, după cum și-a caracterizat Dan Barna echipa. Puțini știu, însă, că Alina Viorica Pop este fosta soție a lui Georgian Pop, deputat PSD, cu care, de altfel, a și fost asociată într-o firmă. Alina Viorica Pop, în calitate de soție a lui Georgian Pop, s-a învârtit și în cercul serviciilor secrete.

Citeşte şi: Cum a reuşit presa să oprească pentru o zi un tun cu 17.000.000 de măşti

Georgian Pop a făcut afaceri cu directorul SIE, Gabriel Vlase, cu fostul premier Mihai Tudose, dar și cu unul dintre locotenenții lui Sorin Ovidiu Vântu, Liviu Claudiu Doros, nimeni altul decât fiul generalului de brigadă (r) Vasile Doros, fost șef al SRI Bacău.

În anul 2005, Alina și Georgian Pop își înființau firma G.P. MEDIA RESEARCH SRL, firma având activitatea suspendată din 21 mai 2009, conform datelor existente la Ministerul Finanțelor.

Mult mai interesantă este afacerea pe Georgian Pop a derulat-o împreună cu directorul Serviciului de Informații Externe, Gabriel Vlase, cu fostul premier Mihai Tudose, cu Liviu Claudiu Doros, unul dintre locotenenții lui Sorin Ovidu Vântu, precum și cu  sociologul Romulus Oprică, al cărui nume apare în ancheta RISE, „Adevărul despre Dan Barna”.

Aceștia au fost asociați în firma 1001 Net România SRL, informează Bugetul.ro.

 

 

Loading...

One Comment

 1. IDEI, pentru minte si inima!

  1.
  ESENTIAL pentru oponentii lui Iohannis, chiar si pentru cei ce se considerau “prietenii lui”, si care la alegerile prezidentiale au fost loviti ca de traznet cu “penalul Barna”, este SCOATEREA justitiei de sub “papucul” Serviciilor si al politicului, precum si SCOATEREA Serviciilor din politica si justitie!
  Apropo! USR-istii credeau ca Rares Bogdan-GOEBBELS glumeste cand spunea ca „robotul” nu uita si nu iarta!

  Ambele actiuni se pot rezolva deosebit de elegant si de sigur cu o Lege care sa-i oblige pe toti cei ce detin functii publice sa depuna un juramant de Responsabilitate!
  Evident acelasi lucru TREBUIE facut si de magistrati, ca si de toti cei din Servicii, si anume sa depuna un juramant de Responsabilitate specific.

  Pana cand nu va exista o asemenea Lege tot ce nu este in “gradina lui Iohannis” trebuie sa i se supuna neconditionat, altfel va avea parte de Dosare si “maculare publica”!

  Deci, nu este doar ESENTIAL, ci este chiar VITAL pentru TOTI oponentii lui Iohannis sa
  sustina elaborarea si adoptarea unei Legi a juramantului de Responsabilitate, pentru toti cei ce detin functii publice, care, in primul rand va scoate magistratii de sub “papucul” Serviciilor si politicului, precum si Serviciile din justitie si politica!
  NOTA: Exemple de de juramant de Responsabilitate, pentru magistrati si Sevicii sunt prezentate in fila 6 din “pachetul” de 7 file!

  2.
  ESENTIAL, pentru romanii cu mintea sanatoasa si dragoste de Tara, nu este Schimbarea unor partide cu altele (caci asta se intampla de 30 de ani!), sau a unor indivizi iresponsabili si ticalosi cu altii asemenatori, ci Schimbarea cadrului Institutional cladit pe Iresponsabilitate, in care traim de 30 de ani, cu un cadru Institutional cladit pe Responsabilitate!

  INDIFERENT de calitatea buna a indvizilor care functioneaza in cadrul Institutional cladit pe Iresponsabilitate, finalmente toti vor esua in iresponsabilitate si ticalosie!

  INVERS, daca indivizi iresponsabili si ticalosi vor fi nevoiti sa functioneze in cadrul Institutional cladit pe Responsabilitate, finalmente vor sfarsi prin a fi responsabili si cinstiti!

  Cadrul Institutional cladit pe Responsabilitate se instaleaza si functioneaza in societate prin depunerea unui juramant de Responsabilitate atat de catre toti cei ce detin functii publice, de la Presedinte si pana la ultimul functionar, cat si de cei ce se exprima pubilc, obligatie ce va fi introdusa de o Lege elaborata si adoptata de Parlament!

  Pentru o corecta intelegere prezint mai jos exemplul unui posibil text de juramant de Responsabiltate pentru magistrati:

  “”Jur ca in activitatea mea nu voi admite nicio influenta si nicio impunere, nici pe linie adminstrativa, nici pe linie politica si nici prin santaj!

  Activitatea mea, indifferent de persoanele vizate, va reflecta DOAR esenta Legii si a constiintei mele fara pata, exprimand convingerea mea cea mai intima in cauza respectiva, situatie cunoscuta DOAR de mine si Dumnezeu!

  Daca nu voi respecta cu sfintenie cele asumate mai sus, Dumnezeu sa abata asupra familiei mele cele mai cumplite nenorociri si sa ma lipseasca, pe mine si pe cele mai dragi fiinte, de sanatate si fericire!
  Asa sa ma RASPLATEASCA Dumnezeu!””

  Aceasta convingere, a necesitatii Schimbarii cadrului Institutional, m-a angajat in cea mai ampla actiune a unui individ in relatia cu Parlamentul, transmitand in Februarie, Martie si Aprilie fiecarui parlamentar un „pachet” de 7 file A4, prin care le-am prezentat si demonstrat necesitatea si urgenta unei asemenea Schimbari!

  Astept cu nerabdare reluarea lucrarilor Parlamentului, ca parlamentarii sa intre in posesia „pachetului” transmis, pentru a vedea ce procent dintre ei sunt „trestii ganditoare” si ce procent sunt „rame taratoare” (viermi)!

  3.
  Ce se intampla cu mintea acelor romani (oare sunt majoritari?) care resping ideea ca in Institutiile din Romania sa domneasca Responsabilitatea???

  De 27 de ani promovez, teoretic, aceasta idee, iar de doi ani denumesc juramantul care ne poate oferi o asemenea „minune”, juramant de Responsabilitate!

  Orice roman cu mintea sanatoasa poate sa verifice pe sine daca depunand un juramant de Responsabilitate si l-ar putea incalca, sau nu!

  Daca nu si l-ar putea incalca ar avea DOVADA indubitabila ca exista, nu posibilitatea ci, certitudinea ca in Institutiile din Romania poate sa domneasca Responsabilitatea!

  Un exemplu concret. Tu cititorule, considera ca depui un juramant de Responsabilitate pentru magistrati, astfel:

  “”Jur ca in activitatea mea nu voi admite nicio influenta si nicio impunere, nici pe linie adminstrativa, nici pe linie politica si nici prin santaj!

  Activitatea mea, indifferent de persoanele vizate, va reflecta DOAR esenta Legii si a constiintei mele fara pata, exprimand convingerea mea cea mai intima in cauza respectiva, situatie cunoscuta DOAR de mine si Dumnezeu!

  Daca nu voi respecta cu sfintenie cele asumate mai sus, Dumnezeu sa abata asupra familiei mele cele mai cumplite nenorociri si sa ma lipseasca, pe mine si pe cele mai dragi fiinte, de sanatate si fericire!

  Asa sa ma RASPLATEASCA Dumnezeu!””

  Ce spui cititorule? Ti-ai putea incalca un asemenea juramant?

  Poate exista un roman cu minte sanatoasa care nu si-ar dori astfel de magistrati in locul celor de azi???

  Bucuresti, 28-05-2020.
  Ing. pens. Dumitru Rizoaica, 82 de ani, fost detinut politic in 1958-1963 si februarie-aprilie 1986.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Când ar putea fi liberat condiţionat Liviu Dragnea?
Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, rămas fidel fostului lider Liviu Dragnea, mărturiseşte publicaţiei ...