Criza PSD / Sorin Grindeanu a identificat vinovaţii: “populiștii și conservatorii”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Prezent în studioul UM Digi.tv, fostul prim ministru Sorin Grindeanu a identificat cauza pentru care PSD a cobârât anul trecut spre 22%: s-a mutat pe zona conservatoare.

În opinia sa, în 2017, 2018, 2019, au apărut curente noi în PSD, care nu au mai existat înainte și și-au făcut loc “populiștii și conservatorii,” cu mesaje care nu sunt specifice unui partid de stânga.

El consideră că una dintre explicaţiile prăbuşirii electorale de anul trecut este aceasta. Nu a vorbit nimic despre asaltul unităţilor cu plăcuţele suedeze în dinţi asupra cetăţii PSD, lipsită de apărare.

citeşte şi: Grupul Vlădescu, aproape de gongul final pentru şpaga de 20 MIL. de Euro, comision pentru calea ferată Bucureşti-Constanţa

Doar a lăudat prestaţia politică a prietenilor săi, Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, care au scos partidul dintr-o situaţie dificilă. Chiar dacă e mulţumit de ce fac amicii săi, tot nu se reîntoarce în partid decât atunci când PSD va avea un program adevărat de stânga. Nu a precizat cine ar avea misiunea să-l facă.

“Forța PSD e dată nu de lideri, e dată de militanți, acea armată nevăzut. Cred că PSD s-a îndepărtat de acea armată nevăzută. Ar trebui să se reconecteze”, a mai spus fostul premier.

Loading...

One Comment

 1. Pentru romanii care NU-si fac idoli din presedintii politruci, si pentru care interesele romanilor si Romaniei sunt pe primul loc!

  Presedintele Iohannis nu este interesat sa promoveze ce este mai bun pentru romani si Romania!

  Acum 5 ani si jumatate i-am transmis o Solutie de Interes National, care putea sa PREVINA Coruptia, Abuzurile, Nesimtirea, Indolenta, Lasitatea si Tradarea!

  L-a interesat pe Iohannis? Absolut DELOC!

  La inceputul noului mandat i-am retransmis Solutia de acum 5 ani cu Scrisoarea Nr.23.782/23-12-2020, si i-am transmis-o si prin Dep. de Politica interna cu Nr.10.513/30-12-2020!

  Niciun guitz din partea lui Iohannis dupa 6 luni de zile!

  De ce? Pentru ca nu-l intereseaza sa promoveze ce este mai bun pentru romani si Romania!

  In mod concret i-am prezentat modalitatea de Responsabilizare a tuturor celor ce detin functii publice, care consta in depunerea unui juramant de Responsabilitate de catre toti acestia, de la Presedinte si pana la ultimul functionar!

  Efectele benefice pentru romani si Romania, pe care le-ar avea o asemenea actiune, pot fi evidentiate de orice roman cu minte santoasa si de buna credinta, dupa analiza exemplului de mai jos unde este prezentat un juramant de Responsabilitate pentru magistrati:

  “”Jur ca in activitatea mea nu voi admite nicio influenta si nicio impunere, nici pe linie adminstrativa, nici pe linie politica si nici prin santaj!

  Activitatea mea, indifferent de persoanele vizate, va reflecta DOAR esenta Legii si a constiintei mele fara pata, exprimand convingerea mea cea mai intima in cauza respectiva, situatie cunoscuta DOAR de mine si Dumnezeu!

  Daca nu voi respecta cu sfintenie cele asumate mai sus, Dumnezeu sa abata asupra familiei mele cele mai cumplite nenorociri si sa ma lipseasca, pe mine si pe cele mai dragi fiinte, de sanatate si fericire!

  Asa sa ma RASPLATEASCA Dumnezeu!””

  Ar mai fi romani cu mintea santoasa care sa nu aiba incredere in justitie, daca magistratii ar depune un asemenea juramant?

  Si atunci de nu este interesat Iohannis ca Romania sa aiba o asemenea justitie?

  Pentru ca nu vrea sa promoveze ce este mai bun pentru romani si Romania!

  Din acest motiv m-am adresat atat partidelor parlamentare, cat si TUTUROR parlamentarilor cu doua Scrisori.

  Una la inceputul Pandemiei, formata din 7 file A4, prin care prezentam Solutia si demonstram necesitatea si urgenta aplicarii ei, iar a doua formata din 3 file A4, care a fost transmisa pana in data de 11-06-2020, si in care prezint faptul ca fortele patriotice din Parlament TREBUIE sa actioneze de urgenta pentru elaborarea si adoptarea unei Legi a juramantului de Responsabilitate, lasandu-l in „ofsaid” pe Iohannis, care am vazut ca nu este interesat sa promoveze ce este mai bun pentru romani si Romania!

  Mai mult am atras atentia parlamentarilor ca daca nu vor actiona vor fi victimele propagandei de tip nazist promovata de Iohannis si uriasul lui aparat de propaganda!

  Sa asteptam cu interes reactia parlamentarilor, care ne va arata cati dintre ei sunt „trestii ganditoare” si cati au coloana vertebrala de molusca, preferand postura de rame (viermi) taratoare!

  PS. Cele doua „pachete” de 7 si 3 file pot fi citite de oricine in pagina mea de FB, unde vor fi postate in datele de 10, 20 si 30 ale fiecarei luni!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
DNA l-a pus sub acuzare pe publicistul Eugen Şerbănescu
Un procuror din DNA i-a deschis dosar penal scenaristului, eseistului, dramaturgului, diplomatului, prozatorului Eugen Şerbănescu, ...