Klaus Iohannis A CREAT curentul „coronavirus e o simplă răceală”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Preşedintele Klaus Iohannis, în obişnuinţa ultimelor luni, a ieşit din nou la atac contra PSD, pe care-l face vinovat de toate relele pământului. În replică, Marcel Ciolacu i-a reamintit că în urmă cu mai multe luni, când vorbea numai despre anticipate, califica boala contagioasă drept “o simplă răceală”

Citeşte şi: Ce câştig aduce farmacia din Huşi familiei ministrului TĂTARU

“Dacă există români care contestă existența virusului o fac, din păcate, folosind chiar cuvintele președintelui Iohannis din martie când spunea că virusul e o ”simplă răceală”. Atunci când se gândea doar la anticipate în loc să se lupte cu pandemia! Dezastrul în care se află astăzi România, recunoscut astăzi inclusiv Președinte, aparține în integralitate Guvernului Său! Ați avut toate pârghiile necesare gestionării eficiente a pandemiei. Dar ați scăpat situația de sub control! NU mai încercați să găsiți vinovați! Ați trimis în Parlament, pe ultima sută de metri, ca de fiecare dată, o lege proastă, care încalcă flagrant drepturile și libertățile cetățenești! Proiectul a trecut deja prin Camera Deputaților și este dezbătut la Senat în comisiile de specialitate.

Nu vom ceda șantajului și nu vom permite încălcarea drepturilor și libertăților cetățenilor. Soluția este o lege clară, aplicabilă și care să nu permită abuzuri. Asta vom și face!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Senzaţional / Un procuror din DNA rescrie scenariile premiate la Festivaluri internaţionale
În dosarul inventat de DNA, al așa-zisului prejudiciu care ar fi fost cauzat de predarea ...