Procurorul Negulesecu, alias “Portocală,” reţinut de procurorii S.I.I.J.

Andrei Marcu ACTUALITATE Principal

Procurorul Mircea Negulescu, alias “Portocală,” din “Unitatea de elită” a DNA de la Ploieşti, cum îi plăcea lui Kovesi să o numească, a fost reţinut aseară de procurorii S.I.I.J.

Din informațiile pe surse, fostul procuror este acuzat printre altele de abuz în serviciu și fals intelectual în dosarul „Tony Blair”, fiind procurorul care a instrumentat acest dosar la DNA Ploiești. Este acuzat de colegii săi din  S.I.I.J. că a falsificat probe în dosarul Tony Blair.

În 2019, dosarul a fost mutat de la DNA la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie.

În acest dosar, în 2016, DNA Ploieşti a pus sub sechestru 220.000 de euro din averea lui Sebastian Ghiță.

Citeşte şi: Forbes: Un român este BOSS-ul MONDIAL al roboţilor

Procurorul a pretins că vizita lui Tony Blair, fostul premier britanic, a fost aranjată de Victor Ponta, fiind an electoral. Sebastian Ghiţă ar fi plătit suma de 220.000 de euro, beneficiind de un loc eligibil pe lista PSD. Procurorul de anchetă susţinea că Victor Ponta şi-a folosit autoritatea, în acest sens.

Portocală a instrumentat dosarul, prin care i-a făcut pe Ghiţă şi pe Ponta inculpaţi, astfel încât să demonstreze judecătorilor că invitarea unei personalităţi străine e un folos necuvenit.

“A avut un comportament și acțiuni de crimă organizată folosind statutul de procuror și puterile legale specifice funcției, a cheltuit milioane de lei din bani publici pentru războaiele lui de interlop și mai sunt și alții care au procedat la fel!”, a reacționat Victor Ponta, miercuri seară, după reținerea fostului procuror Mircea Negulescu.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Antreprenorul Horia Cardoş de la Agroland reuşeşte să scoată bani din criză
Horia Cardoş are 52 de ani şi conduce un business de 30 de milioane de ...