Măşti cu 0,49 de lei la un supermarket din Focşani

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Principal SOCIAL

Mulţi oameni de afaceri au trimis la Focşani reprezentanţi pentru a achiziţiona măşti la preţuri promoţionale pentru angajaţi, la supermarket-ul Big-Market.

“Până acum, sunt 12 milioane de măşti contractate, dar 6 milioane se vor vinde de aici, încă 6 sunt pentru distribuitori, că nu cred că putem să vindem pentru populaţia Vrancei 12 milioane. Iniţiativa a fost simplă ne-am dorit să scăpăm de acest virus. Având prieteni, având membri ai familiei infectaţi, mi-am dat seama că doar împreună putem să combatem răspândirea acestui virus. Ne-a propus să încurajăm purtatul măştilor. Ne-am gândit care ar preţul optim, preţul cel mai mic la care omul ar cumpăra, şi atunci am ajuns la preţul ăsta de 0,49 de lei. Până acum am văzut că e cel mai mic preţ din ţară.”, a declarat Cosmin Alexandru Buzăianu, administrator al supermarketului din Focşani, scrie romania-actualitati.ro.

Citeşte şi: Un fost ţărănist susţinut de Gabriela Firea şi Marcel Ciolacu pentru primăria sectorului 2

Utilizarea măştilor de protecţie a devenit obligatorie şi în unele spaţii publice din Vrancea, începând de săptămâna trecută, iar purtarea lor în spaţii închise este reglementată din perioada stării de urgenţă.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
91% dintre nemţi nu agrează protestele anti restricţii
Mitingul de protest de săptămâna trecută a nemţilor din Berlin, împotriva restricţiilor guvernamentale, a fost ...