Un fost ţărănist susţinut de Gabriela Firea şi Marcel Ciolacu pentru primăria sectorului 2

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Dan Cristian Popescu are un lung parcurs în cariera sa politică. Mai întâi a fost membru al TUNŢCD (organizaţia de studenţi ai PNŢCD), apoi consilier al lui Viorel Lis, la Primăria Capitalei, pentru a se lansa ulterior într-un proiect cu PNL. De două mandate tot încearcă să ajungă primar.

Iată că acum cu sprijinul celor trei trandafiri Gabriela Firea, Marcel Ciolacu şi PSD, este tot mai aproape ca visul să-i devină realitate.

Citeşte şi: Cât costă transferul unui primar PSD la PNL. Mărturia primarului din Blejeşti

Prin urmare, vom merge împreună în această perioadă și în viitor cu Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, pe care PNL l-a trădat, în miez de noapte, ca să-i facă loc unui candidat USR lipsit total de experiență și viziune, doar de dragul aranjamentelor politice pentru partidele «de dreapta», nu pentru toți cetățenii, indiferent de preferințele politice.

Săptămâna viitoare vom depune și noi candidaturile pentru alegerile locale, în cazul în care guvernul le va mai organiza, și vom continua să muncim în București, să ne implicăm, să ne pese, să ne asumăm și greșeli omenești, să găsim rezolvări pentru probleme care trenează de 30 de ani, să luptăm pentru o Capitală frumoasă și modernă, cu colegii mei:

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Măşti cu 0,49 de lei la un supermarket din Focşani
Mulţi oameni de afaceri au trimis la Focşani reprezentanţi pentru a achiziţiona măşti la preţuri ...