Aurelian Bădulescu are o altă viziune decât premierul Orban asupra 23 august

Andrei Marcu ACTUALITATE OPINIE POLITIC Principal

Fin cunoscător al evenimentului istoric din 23 august 1944, Aurelian Bădulescu, preşedintele PSD sector 3, are o altă viziune asupra evenimentului istoric de la 23 august, pe care premierul îl cataloghează drept o simplă zi de comemorare a victimelor fascismului şi comunismului.

Mai mult, Bădulescu este singurul social democrat care îl taxează pe premierul Ludovic Orban, care a găsit şi azi ocazia de a provocat din nou Partidul Social Democrat.

citeşte şi: INEDIT/La 23 August 1944, Regele Mihai i-a surprins pe toţi. Documente declasificate din arhivele SUA

Într-o postare pe net, Bădulescu scrie:

„Istoria adevărată spune că la 23 august 1944, un rege copil, sfătuit de un agent al spionajului anglo-american, a dat Mareşalului lovitura de stat.

Despre ce cale democratică fu vorba? Ai uitat, LuCOVIDE, cum stăteai la coadă pentru o audienţă la Regele Mihai, medaliat cu Ordinul Victoria de către Stalin?

23 august 1944 a fost o vreme de război cu doi mari inamici: unul cu zvastica, altul cu secera şi ciocanul.

23 august 2020 e unul în care românii au de dus tot două bătălii: una cu duşmanul nevăzut, COVID-ul, şi alta cu “GARDA” de hoţi, înGĂLBENITĂ de fiere, de ură și de trădări!

În 23 august, “democraţii lu’ peşte prăjit” l-au legat pe şeful statului şi l-au încuiat într-un seif? Mai ştii pe unde se ascundea LIBERALUL VOSTRU Dinu Brătianu în acea zi? Ulterior l-au făcut ministru fără portofoliu…” a scris Aurelian Bădulescu pe facebook, punând o fotografie afiş cu Pactul Ribbentrop Molotov din 23 august 1939.

 

Loading...

One Comment

 1. Azi, 24-08-2020, am transmis acestor „7 cavaleri ai Apocalispsei Romaniei” o Scrisoare cu „confirmare de primire”, prin care i-am instiintat ca peste o saptamna, le voi adresa o Scrisoare Dechisa prin care ii voi INVITA sa devina „Cei 7 cavaleri ai Renasterii Romaniei”!

  Domnule Presedinte, Klaus Werner Iohannis.

  Va transmit aceasta Scrisoare numai pentru a va pregati in vederea unei Scrisori Deschise pe care o voi publica in curand si care va fi adresata urmatorilor decidenti politici ai momentului: („Cei 7 avaleri ai Apocalipsei Romaniei”!)

  1.Klaus Werner Iohannis, Presedintele Romaniei 2.Ludovic Orban, Presedintele PNL 3.Marcel Ciolacu, Presedintele PSD 4.Dan Barna, Presedintele USR 5.Victor Ponta, Presedintele Pro Romania 6.Calin Popescu-Tariceanu, Presedintele ALDE 7.Kelemen Hunor, Presedintele UDMR

  Prezenta Scrisoare formata din cele trei Scrisori (doua adresate partidelor politice si parlametarlor, iar a treia jurnalistilor romani) am transmis-o cu “confirmare de primire”, dupa cum vedeti, unui important numar de Institutii media si unor jurnalisti cu notorietate publica!

  Scrisoarea Deschisa adresata celor 7 decidenti politici, ii va informa si pe romani cu privire la jurnalistii si Institutiiile media carora m-am adresat cu rugamintea de a promova in Dezbatere Publica necesitatea si urgenta unei Legi a juramantului de Responsabilitate!

  Sper ca angajatii Administratiei prezidentiale sa-si faca datoria si sa va transmita cu celeritate prezenta Scrisoare, pentru a va putea exprima public punctul de vedere, eventual, chiar inainte de publicarea Scrisorii Deschise in mass-media.

  Va cer scuze pentru eventualele exprimari pe care le veti considera nepotrivite, din cuprinsul acestei corespondente.

  Cu speranta si ganduri bune pentru romani Romania,
  Ing. pens. Dumitru Rizoaica, 82 de ani, fost detinut politic in 1958-1963 si februarie-aprilie 1986. Tel.0723.966.732.

  PS. 1. Va prezint o postare a mea de pe Facebook, care, din nefericire, nu va este favorabila, dar este realista:

  ///Iohannis e TRADATORUL romanilor si Romaniei, pentru ca nu sustine juramantul de Responsabilitate, pentru toti cei ce detin functii publice, stiind (pe verificate!) ca acest juramant este izvorul „mai Binelui general” pentru societatea romaneasca!

  Acesta este un ADEVAR incontestabil ce poate fi verificat de catre orice roman cu mintea sanatoasa, daca va considera ca el este un magistrat care depune juramantul de Responsabilitate pentru magistrati, prezentat mai jos:

  “”Jur ca in activitatea mea nu voi admite nicio influenta si nicio impunere, nici pe linie adminstrativa, nici pe linie politica si nici prin santaj!

  Activitatea mea, indifferent de persoanele vizate, va reflecta DOAR esenta Legii si a constiintei mele fara pata, exprimand convingerea mea cea mai intima in cauza ip e tive, situatie cunoscuta DOAR de mine si Dumnezeu!

  Daca nu voi respecta cu sfintenie cele asumate mai sus, Dumnezeu sa abata asupra familiei mele cele mai cumplite nenorociri ip e ma lipseasca, pe mine ip e cele mai dragi fiinte, de sanatate si fericire!
  Asa sa ma RASPLATEASCA Dumnezeu!””

  Cei ce nu si-ar putea incalca un asemenea juramant au DOVADA ca am putea avea o justitie Dreapta si Independenta, ceea ce reprezinta “mai Binele” in justitie!

  Similar s-ar intampla in orice domeniu de activitate!

  Toti ci ce nu sustin juramantul de Responsabilitate, in frunte cu Iohannis, sunt TRADATORII romanilor si Romaniei, pentru ca le blocheaza “mai Binele general” adus de acest juramant!///

  2. Pana acum m-am adresat cu “confirmare de primire” urmatorilor:

  Televiziunilor:
  Antena3, B1TV, Digi 24TV, RealitateaPlusTV, Romania TV, TVR, Antena1 si Pro TV, precum si jurnalistilor:

  Mihai Gadea, Oana Stancu-Zamfir, Tudor Barbu, Cosmin Prelipceanu, Oreste Teodorescu, Madalina Dobrovolschi, Liliana Ruse, Ionut Cristache si Andreea Esca.

  NOTA: Oricine va ignora necesitatea si urgenta unei Legi a juramantului de Responsabilitate va trebui sa fredoneze distihul de mai jos:

  “Mama noastra, la noi toti/Tara de tampiti si hoti!”
  (Caci doar hotii nu doresc “obstacole” in “activitatea” lor si doar tampitii le pot tine isonul!)
  Anexez si “adresarile tip” catre Redactii si jurnalisti.

  PPS. Cele trei Scrisori (doua adresate partidelor politice si parlamentarilor, iar a treia adresata jurnalistilor romani) care au format Scrisoarea ce a fost insotita de adresarea mea catre “Cei 7 cavaleri ai Apocalipsei Romaniei” si care le-a fost transmisa cu “confirmare de primire”, pot fi citite de orice roman in pagina mea de FB, unde sunt postate in datele de 10 si 25 ale fiecarei luni!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ascultă vocea unei actriţe de 15 ani! Primul ei single, compus de Magic Juice
Maria Peia lansează primul ei videoclip, chiar în ziua în care împlineşte 15 ani Pasionată ...