Profeţiile lui Guşă: Orban face cadou USR-PLUS câteva mari oraşe. Bucureştiul rămâne la PSD

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Analistul Cozmin Guşă susţine într-o analiză postată pe pagina sa de facebook că Ludovic Orban va fi premiat de către  STATUL PARALEL: candidații USR-PLUS devenind ALTERNATIVA ÎN MARILE ORAȘE; singura excepție fiind CLOTILDE ARMAND, pentru că liberalii din „capitala capitalei” nu se lasă păcăliți! Aici se referă la campania pentru sectorul 1.

Cozmin Guşă susţine că a studiat mai multe sondaje de opinie ale PNL şi PSD şi a observat că nominalizarea lui Nicuşor Dan la Bucureşti a creat în ţară o emulaţie useristo-pluseristă. „Ceea ce înseamnă că LuCOVID și-a îndeplinit sarcina trasată de către REZERVIȘTII STATULUI PARALEL DE A REVIGORA PLUS, rezervişti care sunt creatorii şi finanţatorii partidelor lui Barna și Cioloș”, a scris Guşă.

“La Timișoara, Brașov și Alba-Iulia candidații USR-PLUS au ajuns la un scor similar cu cei ai PNL, dar pe un trend crescător, ceea ce înseamnă că vor reuși probabil să-i detroneze pe liberali; VICTIMELE PREMEDITATE ALE LUI LuCOVID se numesc în acest caz Nicolae Robu, George Scripcaru și Mircea Hava (candidat PNL este vice-primarul lui)!

La Cluj Napoca și Iași pluseriștii au depășit 25%, ceea ce e mult în comunități dominate autoritar de către Boc sau Chirica, și le va cauza probleme în plus, mai susţine analistul.

Citeşte şi: COVID-19/ Guvernul britanic plăteşte perioada de carantină

„Singurul loc unde PSD pare că încă rezistă este Bucureștiul, dar cu mari probleme; aici Gabi Firea mai are un avans de câteva procente în fața lui Nicușor, dar dacă va rămâne cu campania neagregată cu Sectoarele și fără strategii mai sofisticate și greu de prezis, poate avea probleme mari până la finalul campaniei din pricina valului urban previzibil care se poate formata împotriva ei; la sectoare pluseriști „no name” și fără vreo realizare politico-profesională beneficiază de statutul de NOUTĂȚI și generează scoruri de cca 25%; singura REPETENTĂ a “GENERAȚIEI USR-PLUS 2020 “ este în acest moment Clotilde Armand, care este cu 7-9% în urma lui Dan Tudorache , procentul de liberali care nu vor s-o voteze în sectorul 1 crescând la 60% dintre votanții de dreapta, lucru de explicat prin obrăznicia și falsitatea prea evidente ale „forțat graseiatei” candidate, plus faptul că nu mai e considerată vreo prospătură … politică”, conchide Guşă.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Marian Oprişan are motive să se lege cu lanţuri de gardul guvernului
Cel puţin patru memorii (în facsimil) au fost trimise de către Consiliul Judeţean Vrancea Guvernului ...