Marian Oprişan are motive să se lege cu lanţuri de gardul guvernului

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Cel puţin patru memorii (în facsimil) au fost trimise de către Consiliul Judeţean Vrancea Guvernului şi ministerelor de resort pentru includerea Spitalului Judeţean din Focşani în Strategia Națională de Sănătate. În lipsa acceptării de către guvernul Orban, CJ Vrancea a trebuit să cheltuie 4 milioane de lei pentru întocmirea studiului de fezabilitate, susţine Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea.

Citeşte şi: Profeţiile lui Guşă: Orban face cadou USR-PLUS câteva mari oraşe. Bucureştiul rămâne la PSD

Noul spital ar fi multidisciplinar şi va fi dotat cu helioport pentru intervenţiile de urgenţă. El ar costa în jur de 85 de milioane de euro.

Klaus Iohannis s-a lăudat că România va atrage 79,9 miliarde de euro de la Uniunea Europeană. Noul spital ar putea fi prima investiţie din primul miliard anunţat de Ludovic Orban.

“Ignoranța totală și atitudinea criminală a Guvernului PNL față de soarta județului Vrancea și față de locuitorii acestuia este dovedită fără dubii prin refuzul de a introduce acest proiect, până la această dată, în Strategia Națională de Sănătate.

Acesta este modul în care reprezentanții PNL aleg să reprezinte interesele cetățenilor și este clar că avem o mare problemă la nivelul județului, drept pentru care lăsăm la latitudinea vrâncenilor să aprecieze ”preocuparea” liberalilor pentru sănătatea lor.

Este momentul ca vrâncenii să înțeleagă un singur lucru: eu voi lupta ca acest proiect să obțină finanțare din fonduri europene, din cele 80 de miliarde de euro acordate României de Uniunea Europeană!

citeşte şi: Iohannis vrea să dărâme guvernul Orban cu mâna lui Ciolacu

Dacă Guvernul PNL va respinge acest proiect privind construirea noului spital pentru vrânceni, vă anunț de pe acum că voi fi primul președinte de Consiliu Județean din România care mă voi lega cu lanțuri de clădirea Guvernului.

În momentul în care se va asigura sursa de finanțare, etapa imediat următoare va fi scoaterea la licitație a proiectării, a execuției și a dotării spitalului.

Peneliștii trimit cetățenii să se trateze la Galați și Buzău, motivând că realizarea noului spital județean nu este eficientă economic, ca și cum scopul ar fi încasarea unui profit de pe urma sănătății vrâncenilor și critică demagogic dorința mea ca bolnavii să beneficieze de servicii medicale de înaltă calitate, chiar aici în Vrancea. Rușine, PNL !”, afirmă Marian Oprişan într-un comunicat de presă.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Orban, către o pesedistă:„te comporţi ca Bădulescu cu dulapul!” Reacţia lui Bădulescu
După ce o membră a PSD sector 3 l-a întrebat pe Ludovic Orban, în timpul ...