„Absolventul școlii de acoperiți,” Ciprian Ciucu, în război cu jurnalista Narcisa Iorga

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, a fost somat de jurnalista Narcisa Iorga să publice contractual privind iluminatul public de sărbători. În replica, edilul de la 6 a postat pe pagina sa de facebook o primă pagină din contractul cadru, fără să răspundă la întrebare. În plus a insultat-o pe colega noastră, punându-i la îndoială probitatea profesională.

“Când dvs. erați încă student la Școala pentru nimic, cunoscută ca fiind creuzetul acoperiților serviciilor secrete în politică, mass-media și oriunde e loc de bani și influență, eu eram reporter de război în Kosovo și mai apoi, în timpul bombardamentelor NATO, în Belgrad. Știu, ați ajuns și dvs. în Kosovo, 20 ani mai târziu, dar n-ați mers printre casele din care te puteai trezi oricând cu un glonț în ceafă. Erați cazat prin hoteluri călduțe și predați ceva pe foarte mulți bani, poate chiar și sub pază asigurată de armată, dvs. fiind ”Trainer în Elaborarea și livrarea unui program de formare pentru îmbunătățirea capacităților în domeniul Sprijinului Bugetar Sectorial în domeniul Reformei Administrației Publice din Kosovo”. Pompos, nu-i așa? Eu am fost un simplu reporter de război, domnule Ciucu. Am reușit să-l intervievez, în premieră pe Arkan, șeful trupelor paramilitare sârbești exact în hotelul în care a fost împușcat doi ani mai târziu. Dvs. ce făceați pe atunci? Eu, după ce m-am întors din războiul din fosta Iugoslavie, în 1999, m-am mulțumit cu Marele premiu al Clubului Român de Presă pentru promovarea valorilor democrației. Dumneavoastră vă începeați îndelungul drum al ”specializărilor” pe care, cu cât au mai lungi numele, cu atât sunt mai inutile, dar dau bine la CV-ul care v-a ajutat să ocupați funcții sau să obțineți contracte generoase din bani publici.

Citește și: Bădulescu: „Cîțule, ai îmbogățit băncile pe spinarea românilor”

Nu mai amintesc experiența mea profesională doar în mediul privat, în competiție acerbă cu jurnaliști valoroși, pe vremea când presa era chiar câine de pază al democrației, iar oameni ca dvs. nu ar fi îndrăznit să jignească sau să reducă la tăcere un ziarist. V-aș enerva prea tare și vreau să vă menajez. Dvs. ați funcționat doar în mediul steril al administrației publice ori în ONG cu același domeniu și cu contracte de la administrația publică.

Iorga îi cere doar răspunsuri la întrebări și transparentizarea banilor publici

Domnule Ciucu, nu am nici titlurile dvs., nici mama nu a fost vreodată în vreun consiliu de administrație. Dar, da, adevărul, pentru mine înseamnă mai mult decât orice. Dumneavoastră îl negociați, așa cum v-ați negociat funcția cu PNL, cu sânge rece și în tăcere absolută, în timp ce oameni din societatea civilă, care vă susțineau, strângeau semnături pe stradă pentru candidatura dvs. de primar independent. Iar dacă credeți că mă loviți cu simpatiile mele politice, vă înșelați! Nu am de ce mă rușina, dimpotrivă! Dvs. nu veți ajunge niciodată la nivelul politic al celui pe care eu îl simpatizez și încă ceva: vreți să existe un singur partid? Acela în care funcționați dvs., până când veți găsi ceva mai promițător?! Modificați Constituția și reveniți la partidul unic, fără Parlament și fără presă liberă. Doar propagandă și aplauze.

Domnule Ciucu, nu am pretenția să aveți bun simț. Această calitate se dobândește în primii ani de viață. Am pretenția însă să nu vă mai permiteți vreodată să apreciați persoana mea, nici calitatea mea profesională. Nu aveți niciun drept! Răspundeți fără invective la temele de interes public pe care le ridic, fără să profitați de neștiința și buna credință a atâtor oameni care vă urmăresc. Și vă mai spun ceva: am îndurat multe jigniri, din partea unora care sunt mult mai buni ca dvs. în materia aceasta. Nu vă mai străduiți! Sunt imună. Aplaudacilor dvs. necondiționat, inclusiv un jurnalist imatur, deși se consideră vedetă, nu mă cobor să răspund”, scrie Narcisa Iorga,

 

Loading...

One Comment

  1. Narcisa Iorga a fost condamnata pentru 3 ani la puscarie pentru magarii la CNA, in acelasi dosar fiind si crocodilul comunist Viorel Hrebenciuc. Narcisa Iorga e doar o sluga mincionoasa a PSD-ului si a mass medie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Turnătorul lui Barna, pus pe listele de candidați ale USR-PLUS
Alin Apostol, candidat USRPLUS pentru Camera Deputaților, este omul pus de conducerea de la Centru ...