PSD Vrancea solicită DNA anchetarea lui Ion Grindă Ștefan

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

DNA doarme când este vorba despre PNL

Scandalul Ianculescu arată abuzurile oribile ale lui Ion Ștefan! Faceți loc la pușcărie pentru Grindă!

Libertatea” a redat o înregistrare în care membrii corpului de control trimiși la Apele Române relatau cum a făcut presiuni Ion Ștefan să-și pună exclusiv oamenii lui și să-l zboare definitiv pe directorul demis Cătălin Popescu.

Discuția a fost înregistrată de către directorul SGA Mureș, inginerul Ovidiu Ianculescu, cel care apare în reportajul RECORDER, în momentul în care membrii corpului de control de la Apele Române, Marius Hofman și Constantin Melțer, au ajuns în Mureș pentru a schimba șeful cu unul agreat de PNL. Cei doi membri ai corpului de control l-au numit în discuție Grindă pe ministrul penelist Ion Ștefan. EI au relatat cu lux de amănunte cum Ion “Grindă” Ștefan a făcut presiuni ca inginerul Cătălin Kanty Popescu să fie dat afară din SGA Vrancea, nu doar să fie înlocuit.

citește și: Grindă nu și-a plătit impozitul, dar promite că aduce miliarde de la UE

Redăm din discuție:

“M. Hofman: Uite, îți dau un exemplu de ieri care poate să-ți povestească Costică. I-a garantat Costică lui Kanty Popescu din director de la – şi fără concurs – din director al SGA Vrancea în inginer-şef. Și-a dat demisia, tot aşa mutare pe funcţia de inginer-şef. L-a pus acolo şi a început partidul Grindă (n.r. Ion Ștefan – ministrul dezvoltării) să facă scandal că le trebuie postul ăla.

Meţler: Show mare, mare.

Citește și: Soluția PSD VRANCEA: testare în masă, copiii la școală, profesorii la catedră și părinții la locurile lor de muncă

Hofman: Îţi spune el ce a făcut cu Grindă şi cu toţi… că cereau să schimbe şi acolo.

Meţler: Fără acordul meu nu se face. Dacă s-a vorbit o treabă, că rămâne inginer-şef Kanty Popescu, rămâne inginer-şef. Dacă am vorbit o treabă, după aia nu mai suntem serioşi… păi, dom’nle, eu nu mă mai duc. Am promis la oameni ceva, că rămân posturile respective, păi ajungem să fim papagali în faţa omului. Da sau nu.”

După ce s-au finalizat execuțiile politice Constantin Melțer a fost numit pe postul de director adjunct în cadul Apelor Române. Reporterii de la „Libertatea” i-au cerut un punct de vedere și lui Ion Ștefan care a avut o replică năucitoare: “Doamnă, Grindă e un element de susținere. Nu am eu treabă cu numirile acestea. Kanty Popescu este prefectul lui Oprișan. Nu am eu treabă cu ei. Nu mă băgați pe mine în oala asta”, a declarat reporterilor omul care (încă) ocupă scaunul de ministru al Dezvoltării!

Potrivit „Libertatea” cazul de la Vrancea, cu Ion Ștefan în prim-plan, ar fi fost primul relatat de cei doi membri ai corpului de control în discuția cu directorul SGA Mureș. Acest lucru arată, fără echivoc, că cei doi au considerat Vrancea și pe Ion Ștefan drept exemple de cum trebuie procedat când PNL te trimite să-i rezolvi treburile murdare.

Noi ne întrebăm cum de Ion Ștefan mai este încă în libertate, ba mai mult candidează pe lista PNL la Camera Deputaților fiind numărul 1 la Vrancea.

Inginerul Ianculescu a trimis o petiție cu toate cele întâmplate și relatate către președintele Iohannis și nu s-a întâmplat nimic! Ce ne arată acest lucru? Că Iohannis este cel care îi apără pe infractorii PNL! Îl vrem pe Ion Ștefan ARESTAT!

Exploziv / Caracatiţa ministrului GRINDĂ: manichiuriste, norocei, berbeci, amante, angajaţi la stat

Articol executat de Web Interactive Design SRL la comanda PSD filiala Vrancea, Cod mandatar 11200020

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Exploziv / Caracatiţa ministrului GRINDĂ: manichiuriste, norocei, berbeci, amante, angajaţi la stat
Ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, poreclit “GRINDĂ”, după ce a declarat că i s-a mărit casa ...