PNL- USR PLUS măscuța suedeză

Andrei Marcu OPINIE SOCIAL

Lume, lume, soro lume ia luați de vă minunați, citiți și vă cruciți, să scuipați în sân că dracu-i mare și să faceți cruce, tot mare. Pe pagina de socializare la băieții gălbejiți văzurăm de curînd reclamă la USR-PLUS, dar nu orice reclamă. Păi vă povestim noi despre ce e vorba, PNL-ul lui Dacă – Trancă, Ion Ștefan, zis Grindă, Toma, zis uscăcel, au băgat o imagine de zile mari. Șoc!! șoc!! Dintr-un ouă cu suprize, colorat în două bucăți, roșu și albastru iese la mijloc un rahat maroniu, adică ce gândesc liberalii lui Brătianu despre USR-iștii lui Barna și PLUS- iștii lui Cioloș. Bravo!!! Bine că are cui da. Dar ne întrebăm cum, Doamne, nu ne lăsa, voi să guvernați, măi neisprăviților, după 6 decembrie când vă dați reciproc măscuțe suedeze, de nu vă vedeți.

Am înțeles aici e vorba de dorința lui Klaus, cum care?

Werner, acela de vă bagă cu forța în guvern să îi distrugeți de tot pe români. Băgăm de seamă că ce se striga prin Piața Universității din București e mai valabil ca oricând: PNL = USR (și un pic de PLUS) aceeași mizerie! Huooo! Huoo! – (noi nu dăm, așa se striga acolo la protest).

citește și: GLUMELE ROMÂNILOR / De ce se plimbă pupitrul prezidențial prin țară?

Deci dragii noștri vrânceni care mai aveți vreo îndoială, vreo gândire altfel, iată dovadă, pe PNL = USR (și un pic de PLUS) aceeași mizerie nu-i interesează de voi, în doare în cot, sau în oul cu surprize!!!!, de ce spuneți voi, sau de ce nevoi aveți voi. Gândul lor le stă numai la CIOLAN, să fie mare să fie gros, să aibă de unde roade. Păi, bre, cucoanele Alexandra Tătaru și doamna care vii în vizită de la București, Corina Atanasiu, consilierele locale ale lui USR-eu PLUS, ați văzut și voi ce de bine vă zic liberalii vânceni, ăia din Consiliul Local Local Focșani, alături de care votați cot la cot toate proiectele lor și prostiile. Voi fete neîncercate de flăcăoandrii galbeni din ăștia perverși și cu dorințe de „a vă face mult bine” vă zâmbesc în față când vin la voi să le dați iar votul și în secunda doi vă dau măscuțe suedeze de nu vă vedeți. Bravooo! Bine vă fac! Și mai rău vă trebuie dacă nu închideți gura, pardon, dacă nu deschideți odată ochii.

Articol executat de Web Interactive Design SRL la comanda PSD filiala Vrancea, Cod mandatar 11200020

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Un bolnav de COVID a sunat la DSP Vrancea. A fost îndrumat către o clinică privată  
De data asta începem informarea mai acidă ca nicodată. Am citit în presa din Vrancea, ...