Suveraniști de AUR din viitorul Parlament

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC Principal

Alianța pentru Unitatea Românilor, surpriza etapei electorale de duminică, va trimite în Parlament parlamentari creștini, păstrători ai moștenirii ancestrale, oameni care cred în valorile familiei și promovează de decenii spiritualitatea poporului roman.

Neașteptatul scor de aproape 9% va aduce forului legislativ personalități cunoscute în zonele lor.

Primul pe lista de candidați ai AUR Cluj este Ilie Alin Coleșa. După numărarea voturilor din județ, partidul condus de George Simion va avea un  deputat.

Acesta este prezentat astfel: „Tată a cinci copii, de profesie inginer calculatoare, cu o experiență de aproximativ 20 de ani în domeniu. Coleșa a activat ca membru al Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români și este membru în grupul extins al foștilor membri ASCOR, participând la proiecte filantropice, patriotice și culturale.”

Cu aproape 13% în județul Iași, jurnalistul Marius Albişteanu, cunoscut bloger creștin, va avea aproape sigur un mandat de deputat. El este profesor la o școală din Iași.

Avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă se va lupta să obțină la redistribuire cu veșnicul candidat fără loc, Liviu Brătescu, din partea PNL, un loc în Senat. Și Bogdan Cojocaru de la PSD e urmăritor al acestei cauze.

citește și: Cine este A.U.R.? Care e programul său politic?

Jurnaliști cu voci naționaliste

Șoșoacă a câștigat notorietate și tracțiune electorală în special de pe urma pandemiei de COVID-19 și a măsurilor luate de autoritățile române în această perioadă, notează presa ieșeană. Unul din momentele de „aur” pentru evoluția sa politică l-a reprezentat un discurs ținut în octombrie la Iași, după decizia impunerii de restricții cu prilejul pelerinajului de la Sfânta Parascheva.

Ana Maria Ciașu, fosta iubită a lui Fuego, va reprezenta posibil Oltul în Parlament, acolo unde PNL nu a obținut decât 15%.

Pentru un loc de senator în București, se bate și Claudiu Tîrziu, un ziarist naționalist, care coordonează publicația rostonline.ro. Absolvent al Facultății de Drept a Universității „Mihai Eminescu” din Iași și al Facultății de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA Bucureşti,este de câțiva ani director de marketing la SC Cosânzeana Edit Pres SRL (firmă care editează Revista AS).

Dan Tănasă, unul dintre puținii jurnaliști cu voce românească în ungurime, un activist civic pentru drepturile românilor din Harghita-Covasna are șanse de a fi deputat de Brașov.

Ovidiu Hurduzeu, un doctrinar marginalizat de neomarxiști

Printre viitorii parlamentari mai pot fi după distribuirea locurilor de parlamentari:

Scriitorul Ovidiu Hurduzeu, un  doctrinar cu viziune al neoconservatorismului românesc, un creștin ortodox militant, va fi posibil parlamentar de Ilfov.

El a scris o carte de eseuri, tip manifest «A treia forță – România profundă». intre capitalismul fostilor comuniști și marxismul de salon pe banii corporațiilor occidentale.

La Argeș a candidat generalul Mircea Chelariu, la Constanța Dumitru Focșa. Amândoi cu șanse de a accede în parlament.

Din partea diasporei va veni basarabeanul Boris Volosatîi Boris, director al Liceului Teoretic Român-Francez ”Gheorghe Asachi” din Chișinău, cea mai veche instituție de învățământ laic din Basarabia. Articolele sale naționaliste pot fi citite pe blogul lui.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Explicațiile demisiei lui Ludovic Orban
Primul ministru Ludovic Orban a anunțat, luni, că demisionează din fruntea guvernului. Decizia a apărut ...