Deputat AUR: UDMR negociază cu PNL Autonomia Ținutului Secuiesc

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

UDMR negociază cu PNL Autonomia Ținutului Secuiesc, iar limba maghiară să fie oficială în Covasna, Harghita și Mureș, afirmă deputatul AUR, Dan Tănasă.

„Surse din PNL mi-au confirmat faptul că UDMR a pus pe masă și negociază acum cu PNL autonomie pentru așa-zisul ținut secuiesc sau limba maghiară ca limbă oficială în Covasna, Harghita și Mureș și prefecți în cele trei județe. Când îi văd pe cei de la UDMR cât de vocali sunt să spere propunerea PNL pentru premier mă îngrozește gândul că informația poate deveni realitate”, a spus Dan Tănasă pe pagina sa de Facebook.

citește și: Magyar Nemzet: Je suis román

În Covasna, UDMR a obținut toate cele patru mandate de deputat și unul de senator, afirmă Antal Arpad, președintele UDMR Sfântu Gheorghe.

Citește și: Suveraniști de AUR din viitorul Parlament

Proiectul prin care Ţinutul Secuiesc ar fi devenit regiune autonomă cu personalitate juridică în România a trecut, în sesiunea parlamentară, anterioară, tacit, de Camera Deputaților. După acel eveniment, Klaus Iohannis i-a transmis “Jo napot” lui Marcel Ciolacu, președintele de atunci al Camerei Deputaților.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
George Simion, despre consultarea cu Iohannis: “cu mândria-i rece mut sta suveranul”
Întrebat de jurnaliști cum au decurs consultările de la Cotroceni, George Simion și-a început declarațiile cu câteva versuri ...