Sfârșitul „patrioților” și resurecția comunismului

Cosmin Ionescu ACTUALITATE ECONOMIC INTERNATIONAL Principal

Marea Resetare nu mai pare acum o poveste SF, regizata de Ridley Scott, ci o posibilitate bine conturată ce cuprinde toata lumea în marș forțat. Trump pare istorie sau un răgaz pentru o repliere în jurul QAnon și a patrioților, suveraniștilor, naționaliștilor din toată lumea. Tot ce s-a întâmplat în ultimii ani în America este o zbatere a unei idei de a contracara globalismul, comunismul global, dispariția statelor suverane și naționale, a libertăților individuale, o nevoie firească de afirmare a spiritului liber al națiunilor, a indivizilor, a unității în diversitate, o manifestare a eului indivizilor care își iubesc țara, tradițiile, identitatea, credința, limba.

Citește și: Socialiștii au preluat toată puterea în SUA

Distrofia realității și gonflarea minciunii

Trăim vremuri cu rezonanța biblică, o distrofiere a realității prin mistificarea adevărului de către mass-media din toată lumea, o împachetare absurdă a unei scene orweliene în nuanțe cenușii cu parfum de pandemie covid.

Frica ține prima pagină, moartea e un laitmotiv universal, reinventat și întreținut de gazetarii – cioclii, nimic nu mai pare normal, totul e o nebunie continuă, prezentată drept normalitate, problema, versus soluție, problema e de ordin medical, un virus mortal, deși moartea a cuprins 0,01% din omenire, iar soluția e vaccinul creat prin conlucrarea tuturor oamenilor de știința de pe planetă.

Trump și America Great Again

Trump a adus o alternativă la sistemul globalist implementat de zeci de ani în America și în colonii, a creeat o altă viziune economică, socială, spirituală, a resuscitat o economie secătuită, supraîndatorată, a reconstruit un sistem sanitar și de pensii demolat de Obama, cel mai slab președinte din ultimii 100 de ani, a repatriat companiile americane din China, a creat milioane de locuri de muncă, a dinamizat piața de capital, a stimulat economia prin susținerea micului producător, fermier, a protejat piața americană de produsele subvenționate ale Chinei și Uniunii Europene și ale altor economii, dar mai mult de atât a adus speranța în sufletul oamenilor din toată lumea.

Insurecția din Washington – o copie a revoluției din Decembrie 1989

Asaltul asupra Capitoliului a însemnat cea mai mare dovadă a lipsei democrației reale în America, mi-a amintit de revoluția din 1989 din România și evenimentele ulterioare, o conlucrare clară a serviciilor, politicienilor corupți și lași, a presei globaliste, mânate de stimuli financiari și idei de sorginte marxistă.

Lumea occidentală a încetat să existe, democrația asasinată continuu și resuscitată frecvent doar iluzoriu, a încetat să existe după 06.01.2021. Crede cineva ca Biden va fi un președinte legitim, un președinte care să unească, să vindece toate rănile unei țări construite ca un leagăn al libertății?

România, predată sau prădată, la cheie

Biden este doar o mască palidă a unui personaj erodat în 50 de ani de politică anostă și sterilă, un manechin chinuit și uzat de ațele ce l-au dirijat, chinuit de boli mintale și implicat în scandaluri economice pe tot mapamondul, el și familia sa, existând acuze pentru afaceri necurate în China, Ucraina, România, Kazahstan. E cunoscut episodul cu prietenia sa cu „”PETROV”- Băsescu și ușurința cu care a învins „”prostănacul””, peste noapte, la alegerile prezidențiale din România, când Geoană – „”Mihaela dragostea mea””, acest copil de general securist s-a culcat președinte și s-a trezit învins, dar nu pentru mult timp căci a fost recompensat cu o dregătorie la NATO pentru credință și discreție, fapt soldat cu predarea la cheie a României, cu cedarea întregului sistem informativ, cu apariția protocoalelor între instituțiile de forță și crearea inchiziției numită DNA, cu rolul eliminării baronilor locali și subordonarea totală a economiei locale, culminând cu trecerea Fondului Proprietatea în mâinile grupului lui BIden și reprezentat local de Gitestein, vașnicul paznic al statului de drept, în colonia Românica.

Citește și: Marius Șumudică a fost făcut ”țigan” în Turcia. Revolta lui Cozmin Gușă

Cândva urmăream tot felul de filme SF, absurde, lipsite de un conținut real, de exemplu Brazil – o comedie neagră, realizată în 1984, ce a fost preamiata cu un Oscar pentru scenariu și un premiu Bafta pentru efecte vizuale, un cosmar unde Franz Kafka se întâlnea cu George Orwell, unde oamenii deveneau paranoici, o antiutopie exuberantă, un amestec permanent între vis și coșmar, realitatea fiind o zonă întunecată, viața omului fiind o bagatelă la dispoziția sistemului. Filmul e tot mai mai real, controlul minților, intervenția autorităților în viețile private ale oamenilor, supravegherea electronică permanentă în toate aspectele vieții ne duce cu gândul la Marea Resetare, la declarațiile domnului Klaus Schwab, care ne spune că viitorul este al transumanismului, a contopirii identității biologice, cu cea fizică și cea digitală, a urmăririi permanente a individului prin mijloace electronice.

Viitorul este al patrioților, spunea Trump, poate, dar prezentul e al globaliștilor, nu știu cui folosește această nebunie globală și de ce, ce ne așteaptă curând. Cuget, deci încă exist și mai știu că Dumnezeu există și că el nu poate fi învins niciodată.

Doi consultanți independenți au reușit tranzacția anului. O firmă românească, vândută celui mai mare grup european, din domeniu

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
William Burns, fost ambasador în Rusia, va conduce CIA
Președintele ales al SUA, Joe Biden, a anunțat luni că l-a ales pe diplomatul veteran ...