Inspectorul șef al județului Brăila taie numărul de clase de la licee și le mărește acolo unde e profesor

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Noul șef al Inspectoratului Școlar Brăila, Cătălin Canciu, pus de PNL, stârnește scandal în învățământul local, prin decizia lui de a reduce numărul de clase de la liceele cele mai importante din oraș, pentru a mări numărul acestora la propriul liceu de artă, acolo unde este profesor.

Primarul Marian Dragomir (PSD) îl acuză pe noul inspector şcolar general (PNL) de practici dictatoriale. În replică, profesorul Cătălin Canciu spune că edilul vorbeşte despre un domeniu unde nu are expertiză şi susţine că mărirea cu cinci clase a planului de şcolarizare este ilegală.

citește și: Stelian Tănase: Alegerea lui Rareș Bogdan președinte al PNL ar fi o cacealma penibilă.“ Dacă se întâmplă totuși, am ști de pe acum cine pierde alegerile din 2024”

Cătălin Canciu spune că planul de şcolarizare pentru judeţul Brăila ar trebui să includă doar 82 de clase şi nu 87 de clase, aşa cum propusese fosta conducere a Inspectoratului Şcolar Brăila, pentru că nu sunt suficienţi elevi care să justifice această mărire.

Cătălin Canciu susţine că decizia finală aparţine Ministerului Educaţiei, iar suplimentarea cu cinci clase a planului de şcolarizare este ilegală şi va afecta liceele tehnologice, conform Adevărul.

El e profesor de geografie. A mai fost de două ori șef al ISJ Brăila, fiind demis de două ori. A câștigat în instanță, pentru că a avut un concurs câștigat. Surse locale vorbesc despre plata unor polițe.

Marea RESETARE – sfârșitul capitalismului

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicușor Dan recunoaște că are 22°C în casă
După ce unii dintre bucureșteni s-au plâns că au în apartamentele de la bloc în ...