Cu Alin Nica și Nicolae Robu, PNL câștigă la pas de defilare viitoarele alegeri locale din Timișoara și județul Timiș

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

PNL a realizat mai multe sondaje la nivelul țării. Dacă în București, orice candidat al PNL nu poate trece de Firea, aflată la peste zece procente față de orice candidat liberal, situația e alta la Timișoara.

Conform datelor neoficiale, promovate de o publicație ostilă PNL, fostul primar liberal al Timișoarei, Nicolae Robu, ar fi cotat la 40% din voturi, în timp ce Dominic Fritz ar avea doar 21%.
Cât despre alegerile pentru șefia consiliului județean, au fost prevăzute două scenarii. În primul, Alin Nica ar obține 52% din voturi, față de 20% Alfred Simonis de la PSD, iar în al doilea tot Alin Nica ar obține 48% față de 25% Sorin Grindeanu. În ambele sondaje, Cristian Moș de la USR e cotat cu 18% din voturi.

Dominic Fritz mai bine clasat decât Nicușor Dan

Sociologii timișoreni sunt rezervați privind interpretarea datelor, fără a avea acces la baza de date. Unii se miră că ar mai avea Dominic Fritz atât de mulți alegători. În același sondaj, efectuat tot la cererea PNL, la București, independentul Nicușor Dan ar obține 17 %.

În sondajul CURS, publicat azi, PNL ar avea 2 4% la nivel national. (22% în septembrie, 24% în iulie, 23% în mai 2022). Forța Dreptei, condusă de Ludovic Orban, ar fi sub 2 %, astfel explicându-se reîntoarcerile spectaculoase a “fiilor risipitori.”

Filmul „PHOENIX – Povestea”, în turneu național

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Deputat liberal: „Toate marile realizări ale naţiunii române au ca singur numitor comun PNL”
În prag de 1 Decembrie, românii își readuc aminte de tradiții și de istorie. Reprezentanții ...