Nicolae Ciucă, despre cumulul pensie-salariu: ‘Este neconstituțional să se întrerupă în mandatele celor care au fost aleși’

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Președintele PNL Nicolae Ciucă a precizat luni, cu privire la legea cumulului pensie-salariul, care urmează să fie adoptată până la finalul sesiunii parlamentare, că „este neconstituțional să se întrerupă în mandatele celor care au fost aleși”. Preşedintele PNL a fost întrebat de ce demnitarii sunt excluşi de la interdicţia cumului pensie-salariu, în proiectul care urmează să intre la votul Parlamentului.

„Este vorba de aleși. Este neconstituțional să se întrerupă în mandatele celor care au fost aleși. Am discutat acest subiect. Urmează să fie stabilite în comisie și chiar au plecat reprezentanții noștri să le discute…(…) Au fost discutate ca abordări de principiu: domeniul învățământului și domeniul sănătății, pentru că acolo continuă să-și desfășoare activitatea și cei care au ieșit la pensie. Impactul cel mai mare este la învățământul din mediul rural”, a spus Ciucă.

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a anunţat joi, 22 iunie, după şedinţa conducerii PNL cu miniștrii liberali, că legea pensiilor speciale, eliminarea pensiilor parlamentarilor şi legea cumulului pensie-salariu vor fi adoptate până la finalul sesiunii parlamentare.

Bugetul pentru fotovoltaicele din regiunea Sud-Vest s-a topit în două minute

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicolae Ciucă: Liberalii care nu votează legea de eliminare a pensiilor parlamentarilor vor fi dați afară din partid
Parlamentarii PNL care nu votează legea de eliminare a pensiilor parlamentarilor vor fi daţi afară ...