Marcel Ciolacu joacă pachetul fiscal cu mandatul pe masă. PNL e de acord cu mișcarea

Alina Maria Bogdan Uncategorized

PNL este de acord cu Angajarea răspunderii Guvernului în fața Parlamentului, recunoaște Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL.

Decizia angajării răspunderii de către guvern a fost discutată, agreată şi stabilită în coaliţie, mai susține el.

„Singura posibilitate la îndemâna guvernului pentru a modifica legi organice este prin angajarea răspunderii. Nu poţi modifica astfel de acte normative prin Ordonanţă de Urgenţă, ci doar prin dezbatere parlamentară sau angajarea răspunderii. Or, în această situaţie de reală urgenţă în care ne aflăm, dezbaterea parlamentară a atâtor acte normative ar fi durat mult prea mult”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, citat de News.ro. Ionuţ Stroe a mai arătat că „motivul este unul cât de poate de pragmatic.”

CIOLACU: „Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament. Nu mă sperie nimic!”

„Suntem într-o situaţie de reală urgenţă pentru aplicarea acestor măsuri, astfel încât să aibă efectul dorit în aceste ultime patru luni ale anului”, a explicat liberalul. Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi, în deschiderea şedinţei Executivului, că Guvernul îşi va asuma răspunderea în faţa Parlamentului pe pachetul legislativ care vizează reforma aparatului de stat, măsurile de echilibrare fiscală şi cele pentru combaterea evaziunii. „Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament. Nu mă sperie nimic! Nu voi ceda un milimetru, indiferent de presiunile celor din sistem”, a spus premierul. El a mai afirmat că trebuie să separăm apele şi românii să vadă cine vrea cu adevărat să facă reforme şi să ducă această ţară înainte şi cine se opune şi luptă pentru privilegii şi pentru bogaţi. „Eu cred că aceasta este calea şi vă anunţ că voi merge înainte cu fermitate”, a mai precizat Ciolacu.

Goran Bregovic, interzis în Republica Moldova

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Liberalul Iulian Dumitrescu vrea desființarea Ministerului familiei
Prim-vicepreşedintele PNL, Iulian Dumitrescu, a declarat, miercuri, că ar trebui desfiinţat Ministerul Familiei pentru că ...