Nicușor Dan, act ratat: Gabriela Firea are toate șansele să câștige Primăria Capitalei

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Este o bătălie foarte strânsă pentru Primăria Capitalei după intrarea, chiar și târzie, a Gabrielei Firea în cursă. Plecând de pe un loc 3 și ajungând rapid pe 2, Firea pare să fie acum aproape la egalitate cu Nicușor Dan,. „Este o chestiune de mobilizare”, susține actualul edil, de unde întelegem că bătălia se va da la sutimi. Cea mai recentă declarație a lui Nicușor Dan confirmă acest lucru.

Este o chestiune de mobilizare. Sunt alegeri într-un singur tur, există două bazine mari în Bucureşti, unul anti-PSD sau să-i spunem de dreapta şi unul PSD sau să-i spunem de stânga. Şi în interiorul acestor bazine, fiind mai mulţi candidaţi, oamenii se orientează către cel mai bine plasat. Deci, Gabriela Firea are toate şansele să câştige Primăria Capitalei”, a declarat actualul Primar General.

Nicușor Dan continuă să refuze dezbaterile electorale, susținând că alegerile într-un singur tur îi fac relevanți pentru un astfel de format doar pe primii 2 clasați, astfel că așteaptă date exacte din care să vadă dacă Gabriela Firea sau Cristian Popescu Piedone se află pe locul 2. Anterior, Nicușor Dan susținea că i-a cerut o confruntare lui Piedone, când acesta se afla sigur pe locul 2, însă ea nu a avut loc.

Pentru Sebastian Burduja răspunsul l-am dat. Suntem într-o confruntare electorală într-un singur tur. Eu mi-aş fi dorit să fie două tururi, îmi doresc asta de 12 ani. Suntem într-o confruntare electorală într-un singur tur şi atunci contează primii doi clasaţi. Am încercat să am o dezbatere în momentul în care era evident că pe locul doi era Cristian Popescu Piedone, domnia sa a refuzat. Acum, legat de o dezbatere cu Gabriela Firea, aştept să văd un sondaj pe care l-am făcut ca să văd cine este candidatul de pe locul doi, dacă este Gabriela Firea sau altcineva”, a mai spus Nicuşor Dan.

Diferențe uriașe în cele mai recente sondaje

Un sondaj CURS pubicat ]n orima săptămâna a lunii mai o dădea pe Gabriela Firea cu 26%, lar doar trei procente de Nicușor, 29%

Atât sondajul, cât și recunoașterea publică a lui Nicușor Dan privind șansele Gabrielei Firea i-au speriat pe cei din staff-ul actualului edil, astfel încât aceștia au publicat acum un sondaj cu cifre ireale: Nicușor Dan 43%, Pidone 27% și Firea doar 19%. Asemenea fluctuații ale procentelor sunt imposibil de crezut, iar plasarea în cotinuare a lui Piedone pe locul doi, deși toate cercetările arată că acesta a alunecat deja pe locul 3 și poate cădea chiar pe 4, arată că staff-ul lui Nicușor Dan vrea să construiască o realitate paralelă.

Gabriela Firea, scrisoare deschisă pentru Nicușor Dan

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Raluca Turcan: Este obligatoriu ca PNL să dea președintele României
Este obligatoriu ca PNL să dea preşedintele României, iar după alegeri Partidul Naţional Liberal trebuie ...