Raluca Turcan: Este obligatoriu ca PNL să dea președintele României

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Este obligatoriu ca PNL să dea preşedintele României, iar după alegeri Partidul Naţional Liberal trebuie să fie parte a guvernării, ca garanţie pentru o viitoare guvernare performantă, afirmă vicepreşedintele formaţiunii Raluca Turcan.

„Este obligatoriu ca în anul 2024, Partidul Naţional Liberal să dea Preşedintele României. Numai PNL poate da României un Preşedinte de ţară care să ne garanteze atingerea marilor obiective naţionale, atât în plan intern, cât şi internaţional”, spune Raluca Turcan la evenimentul organizat cu ocazia Zilei PNL – 149 de ani de la fondarea Partidului Naţional Liberal.

De asemenea, ea apreciază că Partidul Naţional Liberal trebuie să multiplice modelul de administraţie publică locală modernă şi performantă în cât mai multe localităţi din ţară.

„Singura garanţie pentru acele comunităţile locale care au rămas în urmă şi care îşi doresc să se dezvolte este să aibă primar PNL şi un consiliu local liberal, centrat pe investiţii şi pe creşterea stadardului de viaţă al oamenilor. Aşadar, miza alegerilor locale din 9 iunie este dezvoltarea comunităţilor locale şi reducerea decalajelor. Şi după 2024, Partidul Naţional Liberal trebuie să fie parte a guvernării, ca garanţie pentru o viitoare guvernare performantă. Este un imperativ politic pentru PNL, dacă ne dorim să păstrăm aceeaşi traiectorie dezvoltare pentru România şi să ne asigurăm de ireversibilitatea reformelor din ultimii ani. Nu trebuie să uităm că ceea ce România a obţinut în ultimii 4 ani şi jumătate – depăşirea crizelor succesive, asigurarea creşterii economice, protejarea locurilor de muncă şi a întreprinderilor autohtone, investiţii publice la nivel istoric, utilizare de peste 97% a fondurilor de coeziune – NU ar fi fost posibil dacă PNL nu şi-ar fi asumat responsabilitate guvernării, atunci când celelate partide fugeau de ea”, încheie Turcan, citată de Business Magazin.

Tentativa de asasinare a lui Robert Fico – primele ipoteze

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicolae Ciucă: Excluderea lui Dan Vîlceanu din PNL a fost o decizie bună
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, în legătură cu momentul excluderii din partid a lui ...