Șoc la SRI / Generalii Bizadea și Ciocârlan și-ar fi scris demisiile

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC Principal

Se tot discută în spațiul public că doar Florian Coldea și Dumitru Dumbravă sunt scoși în decor de către DNA, iar rețeaua activilor și rezerviștilor ar rămâne intactă.

Analistul Gelu Vlașin a lansat în premieră la HardTalk.tv știrea demisiei lui Cristian Bizadea, adjunctul șefului SRI.

Adjunctul șefului SRI, fost șef de cabinet al fostului șef SRI, la fel ca George Tuță, candidatul PNL la funcția de primar al Sectorului 1, și-a scris ieri demisia, a fost anunțul serii. Urmează să fie înaintată președintelui României. El este considerat falanga activă a rețelei Coldea de către sursele din SRI. De la angajarea în Serviciu, în anul 2001, a deținut diferite funcții în Direcția Generală Contraspionaj: locțiitor al șefului Direcției, șef de departamente de analiză, operațiuni și planificare. În această calitate, a participat la operațiuni derulate în cooperare cu parteneri interni și externi ai SRI.

Generalul Adrian Ciocârlan, cel de-al doilea adjunct, și-ar fi scris, de asemenea, demisia, relevă trei surse din sistemul de informații.

Evident, că cei doi nu au putut fi contactați.

SRI-ul, cu un buget de 1 miliard de euro pe an, rămâne orfan de șefi

Plecarea celor doi din sistem este un semn al deparazitării statului de influențele nefaste ale unei rețele de criminalitate politică și economică.

Ideea e că nu trebuie să-l schimbăm pe Dracu cu tacsu.

Mai există colonei în stare să administreze treburile celui mai important serviciu de informații, fără gândul la sacii de bani?

Un amic apropiat al Ordinului de Saint Hubert, unul dintre cele mai vechi ordine catolice din lume, ne povestea recent că s-a prezentat la un maestru austriac un colonel de 45 de ani, plecat din România, stabilit în Austria, cu dorința de a intra în confrerie. I s-a explicat că în Ordinul catolic nu intră decât aristocrați. În replică, a spus că el are un milion de euro la dispoziție. I s-a replicat că noblețea nu se obține așa. Colonelul român a plecat total dezamăgit. Spoiala boierească era singurul lucru lipsă în viața lui.

Nu de membri ai ordinelor ne pasă, ci de ordinăria coțcăriei de rețea. Oamenii ăștia vin la putere doar cu gândul controlului și îmbogățirii rapide.

Recent, am citit declarația de avere a lui Eduard Hellvig. Săracul a ieșit din SRI cu o datorie de aproape două milioane de lei, la un IFN din Cluj, rambursabil până în 2050.

Ce nu înțelegem e cum el a ieșit sărac și cinstit, iar cărătorul său de geantă, George Tuță, și-a adunat rapid vreo 500.000 de euro, din poziția de ofițer de administrație?
Ceva nu pușcă, vorba bunicii.

Urmăriți interviul de colecție!

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Marcel Ciolacu a căștigat bătălia pentru creșterea salariului minim
Salariul minim se majorează de la 1 iulie cu 400 de lei, așa cum PSD ...