Dosarul Silvestru Șoșoacă / Parchetul General cheamă liderii AUR la audieri. Acuzații de falsificare a listelor electorale

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Silvestru Șoșoacă, fostul soț al Dianei Șoșoacă, a fost adus azi dimineață cu mandat la Parchetul General, fiind acuzat de falsificarea listelor de semnături, depuse conform legii la BEC pentru candidatura sa. Conform procurorilor, citați de Hotnews, președintele AUR „i-ar fi instigat, atât direct, cât și prin interpuși” pe mai mulți membri ai partidului, cât și pe o serie de angajați ai Parlamentului, membri de partid, să falsifice listele de semnături ale soțului Dianei Șoșoacă, aflat în proces de divorț cu senatoarea.

Ancheta este derulată de Parchetul General, care nu menționează numele deputatului vizat și nici al candidatului independent pentru care ar fi fost falsificate semnăturile. Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că este vorba despre liderului AUR, George Simion, și despre Silvestru Șoșoacă.

Procurorii îl acuză pe deputatul AUR că a mobilizat membri de partid, precum și angajați ai parlamentului, pentru a falsifica listele de semnături necesare depunerii candidaturii lui Silvestru Șoșoacă. Acesta candidează independent la alegerile europarlamentare.

„Procurorii nu mi-au transmis nimic până la această oră. Zeci de apropiați de-ai mei și membri din echipa de campanie sunt citați ca martori pentru azi și în zilele următoare și puși să dea declarații despre mine”, a transmis liderul AUR.

Acesta mai spune că „motivul audierilor total abuzive a martorilor (nu au fost citați pe procedura normală) este încercarea de scoatere a AUR din competiția electorală. Martorii sunt întrebați cu insistență despre președinte partidului, George Simion.”

De asemenea, el a postat și două mesaje pe Facebook, într-unul dintre acestea acuzând că „Vor să scoată AUR din listele electorale.”

Liderul AUR le-a trimis apropiaților următorul mesaj:

Daniel Tudorache: Clotilde Armand este Regina gunoaielor

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Persoanele cu dizabilități și vârstnicii sunt o prioritate pentru Nicolae Robu
Persoanele cu dizabilități și vârstnicii reprezintă o prioritate pentru Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța ...