PNL va câștiga alegerile locale în zona Dobrogei, conform sondajelor de opinie

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Partidul Național Liberal este favorit pentru a câștiga alegerile locale în regiunea Dobrogei, având un scor de circa 35% în sondajele de opinie.

Pe locul 2, după PNL, se plasează PSD, care ar obține 26% la aceste alegeri, în timp ce pe locul al treilea se află AUR, cu 15%. Cercetările sociologice arată o scădere a Alianței USR-PMP-FD, care obține doar 13% în sondaje.

Procentul mare al PNL la votul politic pentru alegerile locale din 9 iunie se bazează în mod special pe scorurile bune ale primarilor liberali din Constanța și Tulcea, cele mai mari orașe din Dobrogea.

În același timp, scăderea Alianței USR-PMP-FD în Dobrogea este pusă pe seama dezamăgirii electoratului userist cu privire la susținerea de către USR a lui Claudiu Palaz pentru șefia Consiliului Județean Constanța. Palaz, care e membru PMP, a fost judecat pentru abuz în serviciu și a fost acuzat că ar fi cerut mită în perioada în care era prefect de Constanța.

 

CMF: 21240015

 

PNL susține IMM-urile și capitalul românesc

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dosarul Silvestru Șoșoacă / Parchetul General cheamă liderii AUR la audieri. Acuzații de falsificare a listelor electorale
Silvestru Șoșoacă, fostul soț al Dianei Șoșoacă, a fost adus azi dimineață cu mandat la ...