George Simion: De ce se bucură jurnaliștii români că extrema stângă a câștigat alegerile în Franța?

Majlat Ovidiu ACTUALITATE POLITIC

Plecând de la lectura unui comentariu publicat pe Hotnews.ro, potrivit căruia extrema stângă franceză e glorioasă, față de cea dreaptă, George Simion, liderul AUR, se întreabă pe pagina sa de web georgesimion.ro: „de ce se bucură jurnaliștii români că extrema stângă a câștigat alegerile în Franța?”

“Să înțeleg că steagurile anarhiste și palestiniene, afișate în exces în cadrul celebrărilor Frontului Popular în urma câștigării alegerilor, sunt mai bune decât cele franceze? Că promisiunile electorale ale lui Melenchon, liderul comunist al Frontului Popular, care a promis creșterea numărului de imigranți pe care Franța îi va accepta în următorii ani, reprezintă democrația pe care o vor toți europenii?” s-a mai întrebat liderul AUR, care conform aprecierilor lui Nicolae Ciucă, președintele PNL “nu este extremist.”

Autorul se mai întreabă de ce nimeni nu comentează că Emmanuel Macron s-a aliat cu comuniștii în Franța.

“Partidele consevatoare, suveraniste, sunt făcute cu ou și oțet, sunt etichetate drept „fasciste,” „xenofobe” sau „extremiste,” în timp ce partidele comuniste, de extremă stângă, nu doar că nu sunt atacate, ci sunt lăsate să acceadă la putere, într-un vădit dispreț pentru zecile de milioane de oameni care și-au pierdut viața în timpul regimurilor comuniste,” a conchis liderul AUR.

“Cu ce este mai extremistă Marine le Pen decât Melechon? De ce se bucură jurnaliștii români la gândul că extrema stângă a câștigat alegerile în Franța?” – încheie George Simion.

Cu ce îi ajută pe francezi mai multă imigrație necontrolată sau creșterea cheltuielilor bugetare în contextul în care deficitul Franței este și așa destul de ridicat? Acestea sunt niște întrebări legitime, la care sper că vor răspunde analiștii care tot scot aceste opinii în spațiul public.

Emmanuel Macron dă cu flit socialiștilor radicali și proclamă “statul sunt eu”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Vom avea cale ferată între Timișoara și Szeged!
“Guvernul a aprobat astăzi memorandumul, semnat între Ministerul Transporturilor și Infrastructurii din România și Ministerul ...