Brunei: Lapidare pentru homosexualitate și adulter! Vezi ce pățesc HOȚII!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Brunei, una dintre cele mai bogate state din lume, va introduce un nou cod penal inspirat din Sharia, codul islamic de legi. Homosexualitatea, deja ilegală, va fi pedepsită cu moartea. Și nu orice fel de execuție.

Cei care vor fi prinși că întrețin relații sexuale cu persoane de același sex vor fi omorâți cu pietre. De asemenea, cei care vor fi găsiți vinovați de adulter vor primi aceeași pedeaspă. Iar hoților li se va tăia o mână și un picior. Mâna dreaptă la prima abatare și piciorul stâng pentru a doua.

Noile legi vor intra în vigoare de săptămâna viitoare. Se vor aplica doar musulmanilor iar la execuții va asista un grup de musulmani.

Activiștii pentru drepturile omului cer sultanatului să nu aplice aceste pedepse, pe care le numesc barbare, brutale și odioase. De asemenea, ONG-urile cer comunității internaționale să pună presiune pe Brunei să renunțe la asemenea măsuri.

Statul musulman a anunțat codul penal bazat pe Sharia încă din 2013, dar a amânat punerea în aplicare până la rezolvarea problemelor practice și din cauza opoziției activiștilor pentru drepturile omului.

Brunei este una dintre cele mai bogate state din lume, datorită hidrocarburilor. Sultanul Brunei-ului este permanent pe lista celor mai bogați din lume. Dar în ultimii ani, țara a devenit din ce în ce mai conservatoare și tradiționalistă. Au fost interzice chiar și celebrările ample de Crăciun, ca localnicii musulmani să nu fie corupți de culturi străine.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
FORBES: MS Margareta, cea mai influentă femeie din România!
Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, a primit premiul pentru „Cea mai influentă femeie din ...