Liviu DRAGNEA: “Avem majoritate în Parlament pentru RESTRUCTURAREA GUVERNULUI”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Liviu Dragnea susține că restructurarea rămâne în continuare o variantă pentru PSD-ALDE, iar premierul Dăncilă ar trebui să spună, după Sărbători, dacă și-o asumă sau nu. 

„Am avut o discuție luni în Coaliție, i-am prezentat care este majoritatea în Parlament, pe care noi am  ținut-o până acum, și am stabilit cu dna prim-ministru să hotărască dumneaei. După ziua de ieri, când președintele a ieșit seara, nu mai era timp pentru a se rezolva procedurile parlamentare.
Dna prim-ministru să se gândească, în perioada asta de sărbători, dacă vine în Parlament sau rămâne pe varianta de interimari”, a declarat Dragnea.

El a inistat să susțină că PSD și ALDE au majoritate în Parlament și, mai mult, dacă senatorii și deputații ar respinge formula propusă de premier, Guvernul rămâne în actuala formulă, potrivit legii.

„Am auzit multe tâmpenii în ultimele zile. Dacă primul ministru vine în Parlament, există un proiect de hotărâre. Parlamentul poate să fie de acord cu acea propunere. Dacă spune că propunerea nu e bună, rămâi tot cu structura veche. Nu pică Guvernul în nicio situație”, a spus Dragnea.

Exista încă de la început două soluții: reorganizarea guvernului, așa cum a propus președintele PSD, Liviu Dragnea, sau remanierea, așa cum a dorit premierul, dar care s-a lovit de zidul Cotrocenilor.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
„La pușcărie sau în exil unde să muriți de foame”- urările lui Caramitru Jr. pentru adversari
Andrei Caramitru a ieșit iarăși la înaintare cu o declarație care l-ar face mândru pe ...