Rareş Bogdan – profil de ARIVIST. S-au săturat şi liberalii de el!

Marius Ghilezan OPINIE POLITIC Principal

Rareş BOGDAN a căzut în dizgraţia conducerii PNL, după ce în urmă cu două săptămâni a pus condiţii inacceptabile de preluarea a conducerii PNL Bucureşti. A cerut ca el să-i pună pe şefii liberali de la sectoare. De asemenea, surse politice susţin că a cerut şi funcţia de secretar general pentru Florin Roman. Mai mult, a ameninţat că face curăţenie în partid. A început să promită multora funcţii, cea ce a deranjat pe vechii liberali.

Noul europarlamentar, coleg de facultate cu Eduard Hellvig, directorul SRI, “este lacom, snob, îi place puterea și ar face orice să fie în centru atenției, definiția attention whore. Ca să fie validat, a pupat în cur intelectuali, altfel sluga care stă drepți în fața lui Dungaciu sau tot ce înseamnă ofițerime de prin servicii, a comentat pe facebook jurnalista Sidonia Bogdan de la Vice.com.

BEŢIA PUTERII

Rareş Bogdan a fost una dintre principalele voci ale liberalilor în campanie, acesta fiind prezent la numeroase evenimente de campanie. A făcut un tur de forţă prin ţară şi străinătate. A ridicat scorul electoral al partidului, conform datelor electorale.

“Popularitatea lui Bogdan în rândul membrilor l-ar fi făcut pe acesta să depăşească discursul de candidat liberal pentru o funcţie, şi a început să dea ultimatumuri, să pună numeroase condiţii şi chiar să promită funcţii,” susţin surse din conducerea PNL pentru „Adevărul“.

Momentul culminant al tensiunii dintre Rareş Bogdan şi Ludovic Orban, preşedintele PNL, a fost atins în momentul în care nu a fost chemat în delegaţia liberală la Cotroceni pentru semnarea pactului propus de Klaus Iohannis.

Nu-l mai place ORBAN?

Rareş Bogdan chiar a recunoscut cu jumătate de gură relaţia tensionată cu Orban într-o emisiune la România TV. „Nu ştiu dacă mă place sau nu, cred că mă place, dar a considerat că trebuie să fie altcineva. Eu am fost bun în campanie. Asta e, nu contează. Mergem înainte“,  a declarat Rareş Bogdan, întrebat dacă nu-l mai place Orban.

Citeşte şi: TOLO, despre RAREŞ BOGDAN: “nu e un model de integritate !”

„Orban a văzut cum se mişcă Rareş Bogdan, faptul că a început să promită unele funcţii, deşi nu le poate da. Practic, Bogdan îşi face o bază de oameni, mai ales din zona celor cu un mesaj radical anti-PSD. Prin urmare, Rareş Bogdan va fi lăsat mai pe margine, pentru că şi-a luat nasul la purtare“, au precizat surse din conducerea PNL pentru „Adevărul“.

Rareş Bogdan acţionează cu dublă măsură. Vechil la Popotă, unde se adună ofiţerii, merge umil printre cei cu grade, iar acolo unde are misiune îşi impune rapid personalitatea vulcanică.

Citeşte şi: Panorama care-l dă de gol pe „MICHIDUŢĂ al lui EDY” (HELLVIG, coleg de şcoală cu RAREŞ BOGDAN)

Provenit dintr-o familie sus-pusă în regimul comunist, s-a încercuit după revoluţie doar de tineri – fii de miliţieni sau securişti. Cu unul dintre aceştia a deschis prima afacere în Cluj Napoca.

Prin anii 2004 era un umil gazetar de provincie. După ce a luat franşiza Realitatea.tv, sprijinit din umbră DE UNITATEA de la Cluj, şi-a etalat partea nevăzută. Ambiţiile lui erau mari. Prietenul lui e doar banul.

În MYCONOS, la hotel de 2.600 de euro

Aflat într-o vizită în MYCONOS făcea mişto de Viorel Cataramă că stă la un hotel cu 600 de euro pe noapte, lăudându-se că el DOARME la cel cu 2.600.

E extrem de cheltuitor, susţin surse apropiate. Garderoba sa depăşeşte valoarea de 100.000 de euro. Niciun sacou nu e sub 500 de euro.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI ll / Rareş BOGDAN a înhăţat ½ milion de euro din contracte cu statul

Niciodată nu a avut prieteni. Doar interese. De unde sunt oamenii pe care-i propune? E destul să le citeşti CV-urile şi vei înţelege că lista de “prieteni” e servită de la oamenii din Pădurea, aflată la nord de Bucureşti.

Modelul parvenitului secolului XXl nu mai e ca cel din vremea lui Dinu Păturică.

Noul SOREL e musai legat de securişti. Boierii au dispărut demult. Noua Securitate a luat locul aristocraţiei. Şi Rareş BOGDAN a ştiut mereu să servească.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Vezi cum e viața lui Dragnea după gratii. Relatările lui Codrin Ștefănescu:
Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, a povestit cum este viața de până acum ...