Senator USR: Nu putem susține la prezidențiale pe cine nu CONTROLĂM!

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC

Un senator USR a explicat de ce partidul lui insistă pentru candidat propriu la prezidențiale. Radu Mihail, senator pentru Diaspora, a spus că miza este CONTROLUL! Adică nu pot susține un om care nu este teleghidat de la partid.

”Noi am stat foarte mult pe ideea candidatului la prezidenţiale şi am decis demult că vom avea un candidat al nostru din mai multe motive. În primul rând nu poţi să te bazezi că cineva, fie el şi o persoană cu mari şanse să ajungă preşedinte, nu va avea un eveniment care să-l facă să iasă din cursă.

Deci, nu poţi să-ţi pui banii pe un cap pe care nu poţi să-l controlezi, nu ştii ce e cu el. Noi vrem să ne asigurăm că avem o personalitate capabilă să fie preşedintele României, să fie pregătit, să fie în cursă şi asta e datoria pe care o avem pentru români”, a spus senatorul USR, potrivit Antena 3.

Din asta înțelegem că Dan Barna este un om controlabil. Președintele USR a și recunoscut că a luat pastila albastră din Matrix, aia care te ține sclav unor forțe necunoscute.

Dan Barna recunoaște: Sunt ignorant, trăiesc o iluzie și așa vreau să fiți și voi!

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Secţia pentru INVESTIGAREA infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) trebuie transformată în Direcţie. La fel ca DNA, DIICOT
Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie este boicotată de Secţia pentru Procurori din CSM şi ...