USR vrea să-l facă președinte pe Barna cu voturile PSD. „Plăcuța suedeză” se retrage din uz?

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC

USR este convins că lupta de la prezidențiale se va da între Dan Barna și Klaus Iohannis, care vor intra în turul doi. Dar, în același timp, formațiunea progresistă știe că, în aceste condiții, electoratul lor și al PNL sunt cam egale. Așa că, deputatul USR Claudiu Năsui vrea să convingă PSD că voteze cu Barna.

„Dan Barna va intra cu siguranță în turul al doilea. În turul al doilea, aici avem o mare masă de votanți, cei care votau până acum PSD, care zicem noi că vor vota anti-Iohannis. Electoratul pesedist va avea de ales între Klaus Iohannis și Dan Barna și în momentul în care va avea de ales între două persoane care nu sunt din PSD noi sperăm că va alege candidatul USR” a spus Claudiu Năsui la Realitatea TV.

Existența candidatului USR provoacă panică la PNL. Ludovic Orban a spus, la TVR, că ar fi fost mai bine ca progresiștii să nu intre singuri în cursă.

„E dreptul lor să își depună candidat, ar fi fost mai bine să nu își depună candidat, pentru că în bătălia cu PSD-ul e practic o fărâmițare a electoratului ne-PSD sau anti-PSD.” a spus liderul penelist.

Scenariul unui vot dat de social-democrați lui Dan Barna, într-o ipotetică luptă cu Klaus Iohannis în turul 2 al prezidențialelor, este o fantezie. Cel mai probabil ar fi ca votanții PSD să stea acasă și să nu aleagă pe niciunul dintre el.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Senator USR: Nu putem susține la prezidențiale pe cine nu CONTROLĂM!
Un senator USR a explicat de ce partidul lui insistă pentru candidat propriu la prezidențiale. ...