Premierul Dăncilă vrea pedepse MAI ASPRE pentru crimă, viol și pedofilie! Întâlnire de urgență la Guvern!

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Premierul Viorica Dăncilă i-a convocat de dimineață la Guvern pe șeful STS, Sorinel Vasilca, șeful DSU, Raed Arafat și pe ministrul Comunicațiilor, Alexandru Petrescu. Fondatorul SMURD va conduce un grup care să vină cu propuneri pentru eficientizarea timpilor de răspuns. Raportul va fi gata în 15 zile.

Șefa Guvernului vrea un raport – minut cu minut, decizie cu decizie – ce s-a întâmplat la Caracal, de la primul apel al Alexandrei, joi la ora 11:05.

De asemenea, prim-ministrul vrea pedepse mai dure pentru crimă, viol și pedofilie. 

Tot astăzi am convocat o ședință la Palatul Victoria cu șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, cu directorul general STS, Sorinel Vasilca și cu Ministrul Comunicațiilor, Alexandru Petrescu.

Am decis înființarea unui grup de lucru interinstituțional care să aibă ca scop gândirea unui plan de măsuri urgente pentru eficientizarea timpilor de răspuns în situații critice la nivelul întregului aparat de stat, grup care va fi condus de domnul Raed Arafat. Voi propune acest aspect în cadrul ședinței CSAT de marți, în calitatea mea de vicepreședinte.

De asemenea, analizez posibilitatea convocării unui referendum de consultare a românilor pentru înăsprirea drastică a pedepselor pentru crimă, viol, pedofilie.

Luăm în calcul o ordonanță de urgență pentru eliminarea tuturor deficiențelor legislative care vor fi identificate de către grupul de lucru. Am discutat cu domnul Arafat, vrem ca în maxim 15 zile să avem o analiză și un plan de acțiune.

I-am demis deja pe șeful Poliției Române, chestorul Ioan Buda, pe inspectorul șef adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Olt și pe subprefectul de Olt. De asemenea, l-am chemat din concediu pe prefectul de Olt, pentru a-l demite.

Vor fi demiși sau vor suporta rigorile legii toți cei care au fost implicați pe parcursul acestui proces și au gestionat defectuos situația, nu doar conducerea.

Ceea ce ține de Guvern și de instituțiile aflate în subordinea Executivului se întâmplă deja, fără discuții și fără amânări. Însă este de datoria tuturor celor responsabili să ia măsuri și decizii pentru ca astfel de nenorociri să nu mai aibă loc.”

Viorica Dăncilă vrea ca întreg CSAT-ul să fie implicat.

Cer să se prezinte în fața CSAT un raport minut cu minut de la momentul primului apel de joi, la ora 11:05, raport care să conțină, repet, minut cu minut și decizie cu decizie, cum a acționat fiecare pe baza competențelor sale.

Aștept aceeași implicare din partea tuturor instituțiilor și entităților responsabile în acest proces: Președintele României – Klaus Iohannis, STS, Ministerul Public. Cer aceeași atitudine și din partea partidelor, pe care le rog să nu încerce să politizeze acest subiect. Este inadmisibil să permitem urcarea oamenilor politici pe această tragedie pentru exerciții de imagine și de campanie electorală.

Asigur familiile și pe toți cetățenii României că toți cei vinovați vor plăti, indiferent de funcția deținută. Nu o să permit nimănui să se joace cu siguranța și viețile oamenilor!

Ca om, ca mamă, sunt alături de rudele aflate în suferință și voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a le sprijini. Le transmit condoleanțe și toată compasiunea mea. Pentru măsurile care se impun, îi asigur că nimeni nu va scăpa nepedepsit.

a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Marius Oprea: STS este fosta Unitate R a Securității | STS recunoaște, dar parțial
Istoricul Marius Oprea, unul dintre cei mai vocali anticomuniști și antisecuriști din România, a acuzat ...