Echipa de gimnastica feminină a României nu va participa la Olimpiada de la TOKIO

Andrei Marcu ACTUALITATE SPORT

Gimnastica românească, altă dată campioană mondială şi olimpică, pe echipe sau la individual, s-a clasat de abia pe locul 22 la calificările de la Stuttgart. Fără nicio emoţie, elevele lui Nicolae Forminte nu s-au apropiat nici de accederea în finalele pe aparate. „Cel mai bun” rezultat i-a aparținut Denisei Golgotă la sărituri – 14.033, cu care a ocupat locul 16 la acest aparat. Și totuși, Maria Holbură a reușit să prindă Jocurile Olimpice de la Tokyo, a anunțat Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

„Gimnasta Maria Holbură a devenit al 49-lea membru al Team România pentru competiția olimpică de la Tokyo, din 2020. Maria Holbură a terminat pe locul 54 concursul de calificare al Mondialelor de la Stuttgart la individual compus, cu 50.632 p (sărituri – 13.300, paralele – 12.233, bârnă -12.733 și sol -12.366). După eliminarea națiunilor calificate cu echipa, Maria Holbură a devenit a 13-a calificată la Jocuri dintre cele 20 de sportive care și-au câștigat biletul pentru Tokyo. Felicitări, Maria! Succes băieților din echipa tricoloră”.

Citeşte şi: AFLĂ dacă te califici la un IQ peste medie! Care e MAREA greşeală din desen?

Maria Holbură are 19 ani și va participa în premieră la o ediție a Jocurilor Olimpice de vară. În 2016, România a fost reprezentată de Cătălina Ponor.

Echipa feminină a fost prezentă la Jocurile Olimpice pentru ultima dată în 2012.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rudy GIULIANI susţine că BIDEN are afaceri necurate şi în România
Scandalul legat de convorbirea dintre Donald Trump şi Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, iscat după aflarea ...